Kaerlig Luonnonmukainen Hierontaöljy 150 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Kaerlig Luonnonmukainen Hierontaöljy 150 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

17,90 €

  Kuvaus

  Kaerlig on tanskaa ja tarkoittaa "rakastavaa". Kaerlig-tuotteiden avulla kohtelet vartaloasi sen ansaitsemalla rakkaudella.

  Jos haluat hemmotella kumppaniasi, anna hänelle viettelevän eroottinen vartalohieronta käyttäen Kaerlig Luonnonmukaista Hierontaöljyä.

  Se on valmistettu huolellisesti valikoiduista luonnollisista ainesosista, joista peräti 95 % on luonnonmukaisia. Se sisältää yksinomaan vartaloystävällisiä ainesosia.

  Tämä kevyt hierontaöljy liukastaa hyvin ja jättää ihon silkinpehmeäksi. Se soveltuu erinomaisesti aistilliseen esileikkiin ja sitä voi käyttää ulkoisesti kaikkialla vartalolla, mukaan lukien intiimialueilla. Hierontaöljy ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi kondomien tai seksilelujen kanssa.

  Kaerlig Luonnonmukainen Hierontaöljy on valmistettu Tanskassa ja se on hajusteeton, glyseriinitön ja parabeeniton. Sille on myönnetty sekä kansainvälinen AllergyCertified-sertifikaatti että Joutsenmerkki, sillä se ei sisällä allergeenejä tai ympäristöä vahingoittavia ainesosia.

  Tiedot

  MATERIAALI: Luonnonmukainen hierontaöljy.
  AINESOSAT: Brassica Napus Seed Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Glycine Soja Oil.
  ALLERGIASERTIFIOITU: Kyllä.
  JOUTSENMERKITTY: Kyllä.
  HAJUSTEETON: Kyllä.
  GLYSERIINITÖN: Kyllä.
  PARABEENITON: Kyllä.
  KONDOMITURVALLINEN: Ei.
  KOKO: 150 ml.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Hyvä tuote Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin mitään hierontaöljyä ylipäätään, niinpä en pysty vertaamaan tätä muihin vastaaviin tuotteisiin. Mutta öljy toimi erinomaisesti tuoden ihan uuden ulottuvuuden petipuuhiimme. Pidän siitä että öljy on hajuton ja mauton mikä mahdollistaa keskittymisen kumppanini omiin tuoksuihin ja makuihin. Pullo tuntuu myös riittävän riittoisalta hintaansa nähden - emme käyttäneet öljyä loppuun yhden viikonlopun aikana. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Meidän suosikki Olemme kokeilleet ehkä n. 10 erilaista hierontaöljyä vuosien varrella, mutta harvoin tulee ostettua samaa toista kertaa - paitsi nyt! Nautimme molemmat hieroa ja tulla hierotuksi, joten se on meille "pariaikaa" kiireisessä arjessa. Usein hieronnasta päädytään myös muuhun intiimiin kanssakäymiseen, ja erityisesti siksi Kaerlig saa meiltä korkeat pisteet.
  Käytämme sitä nimittäin myös intiimihierontaan ja siihen se sopii tosi hyvin eikä tule mitään ihoärsytyksiä.
  Toivoisimme, että öljy olisi vähän riittoisampaa käytössä, mutta muuten ei ole ollut mitään valittamista. Tuoksu on täysin neutraali ja koostumukseltaan öljy on ihanan silkkistä eikä muutu rasvaiseksi missään vaiheessa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Kaerlig Luonnonmukainen Hierontaöljy 150 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *