Parempaa Seksiä Miehille

Kukapa ei haaveilisi paremmasta seksistä parisuhdetilanteesta riippumatta? Sinful.fi:stä löydät monenlaisia tuotteita, jotka parantavat seksielämääsi ja tekevät leikkimisestä entistä hauskempaa. Olipa toiveena kovempi erektio, lisää kestävyyttä sänkyleikkeihin tai nautinnollisempia anaalileikkejä, näiden tuotteiden avulla on takuulla luvassa parempaa seksiä miehille.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
baseks (1)
Bathmate (1)
Big Boy (2)
Bodyfun (1)
Bull Power (1)
Clean Stream (2)
Cobeco (1)
CoolMann (1)
D'Laros (1)
Eros (1)
EXS (1)
Fantasy X-tensions (1)
Hot (3)
Intimate Earth (1)
Inverma (1)
Joydivision (2)
kGoal (1)
Master Series (1)
Mr. Membr (1)
MYHIXEL (1)
Nexus (1)
Obaie (1)
Ohnut (1)
Penis XXL (3)
Pharmquests (1)
pjur (4)
Sensuva (2)
Shots Toys (1)
Shunga (1)
Sinful (5)
Skins (4)
Swiss Navy (1)
TensCare (2)
ViaGel (1)
Näytä kaikki 63 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 63 tuotteesta
Näytä lisää

Parempaa seksiä miehille - nautintoon kannattaa panostaa

Haluatko parantaa seksielämäsi laatua?

Monet miehet miettivät, ovatko he tarpeeksi hyviä sängyssä. Onko kumppani tyytyväinen omaan suoritukseen? Nauttiko hän varmasti? Laukesinko liian nopeasti? Lopahtiko erektio kesken kaiken? Hyvään seksiin ei ole olemassa mitään reseptiä, joka toimisi kaikille. Jokainen meistä on erilainen ja meillä on omat tarpeemme. Nyrkkisääntönä voi kuitenkin pitää sitä, että nainen tarvitsee miestä enemmän aikaa kiihottuakseen kunnolla ja useimmat naiset eivät pysty saamaan orgasmia pelkästään penetraation avulla. Näin ollen jos kumppanisi on nainen, esileikkiin täytyy panostaa kunnolla ja itse yhdyntään kannattaa siirtyä vasta sitten, kun kumppani on kunnolla lämmitelty.

Silloin kun molemmat osapuolet nauttivat seksistä (mieluiten ihan sinne orgasmiin asti), on todennäköisempää, että seksiä myös harrastetaan enemmän. Haluttomuuteen voi olla monenlaisia syitä, mutta se ainakin kannattaa varmistaa, ettei syy ole huonossa seksissä. Keskustele asiasta avoimesti kumppanisi kanssa ja selvitä, oletteko te molemmat tyytyväisiä seksielämäänne. Jos vastaus on kielteinen tai “parempaakin voisi olla”, kannattaa ehdottomasti tutustua tämän kategorian tuotteisiin, sillä parempaa seksiä miehille tarkoittaa myös parempaa seksiä yhdessä.

Pidä huolta erektiostasi ja kestä pitempään

Miten sitä parempaa seksiä miehille oikein harrastetaan? Ihan ensimmäiseksi kannattaa omaksua se fakta, että seksi on muutakin kuin penetraatiota. Hyvän seksin salaisuus ei siis suinkaan ole se, että erektio ja sen myötä penetraatio kestää mahdollisimman pitkään. Itse asiassa pitkäkestoinen penetraatio voi varsin helposti muuttua epämiellyttäväksi etenkin, jos riittävästä liukastuksesta ei huolehdita, joten pelkkä kesto on huono mittari nautinnollisuudelle. Jotkut miehet kuitenkin kokevat ongelmalliseksi omasta mielestään liian nopean siemensyöksyn, ja siihen on olemassa apuvälineitä. Voit kokeilla esim. delay spray -tyyppistä viivästyssuihketta, joka puuduttaa penistä kevyesti, jolloin on helpompaa hallita omaa laukeamistaan.

Jos taas tuntuu, että erektion saavuttaminen tai ylläpitäminen on vaikeaa, kannattaa tutustua parempi erektio -kategorian tuotteisiin, josta voi hyvinkin löytyä apu. Penisrengas auttaa ylläpitämään erektiota pitempään ja penispumpun avulla itse erektion saavuttaminen helpottuu. Peniksen pidennin, kuten Jes Extender tai Male Edge voivat jopa kasvattaa kokoa pysyvästi. Muista kuitenkin, että hyvään seksiin kuuluu paljon muutakin kuin koko, erektio ja kestävyys. Käytä käsiäsi ja suutasi, ja pyydä kumppaniasi käyttämään omiaan. Tutustukaa muihinkin erogeenisiin alueisiin kuin niihin kaikista tavallisimpiin. Suorituspaineet vähenevät kummasti, kun seksiin osataan suhtautua kokonaisvaltaisemmin.

Parempaa seksiä miehille myös anaalistimulaation avulla

Nyt kun pääsimme puhumaan vartalon erogeenisistä alueista, parempaa seksiä miehille voi tarkoittaa myös anaalileikkejä. Miehiltä kun löytyy sellainen nautintopiste kuin eturauhanen, jonka stimulointi on monien mielestä äärimmäisen nautinnollista. Siinä missä monet naiset nauttivat suuresti G-pisteen hyväilystä, miesten vastine sille on eturauhanen, jota stimuloidessa voi saada huomattavasti tavallista syvempiä ja intensiivisempiä orgasmeja. Ja kukapa ei haluaisi päästä kokemaan sellaisia?

Parhaiten eturauhaseen pääsee käsiksi anuksen kautta, mutta koska anus ei liukastu luonnostaan, kannattaa aivan ensimmäiseksi satsata kunnolliseen anaaliliukuvoiteeseen. Tässä kohtaa on myös suositeltavaa, että kaikenlaiset ennakkoluulot heitetään romukoppaan, sillä anaalistimulaatio kuuluu tasan tarkkaan kenelle tahansa, joka haluaa tuntea oman vartalonsa ja kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet nautinnon kokemiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Parempaa anaaliseksiä -kategoriasta löydät monenlaisia tuotteita, joiden avulla anaalistimulaatioon on helpompi tutustua. Lähde siis pelottomasti kokeilemaan ja löydä itsellesi sopivimmat tavat nauttia omasta vartalostasi, yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi