Kaerlig

Kaerlig on Tanskassa tuotettujen intiimituotteiden sarja. Kaerlig-tuotteet on valmistettu huolellisesti valikoiduista luonnonmukaisista ja luonnollisista ainesosista, joten ne ovat hyväksi niin sinulle kuin vartalollesikin. Suurin osa sarjan tuotteista on Joutsenmerkitty sekä sertifioidusti allergiaa aiheuttamattomia ja kaikki tuotteet ovat hellävaraisia, tehokkaita ja suunniteltu parantamaan seksuaalista hyvinvointiasi.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 7 tuotetta

Kaerlig - Luonnollista intiimiyttä

Vältä tarpeettomat kemikaalit

Kun aiot käyttää tuotteita vartalosi kaikista intiimeimmillä alueilla, mietitkö, mitä ne sisältävät? Etenkin nykyään yhä useampia kiinnostaa tietää tuotekoostumuksista, sillä harva haluaa riskeerata ihoärsytystä intiimialueillaan. Kaerlig on tanskaa ja tarkoittaa “rakastavaa”. Samaa nimeä kantaa laadukas intiimihoitotuotteiden sarja, joka on valmistettu ilman mitään tarpeettomia kemikaaleja tai muita allergisoivia ainesosia, joten sen tuotteita käyttämällä saat mahdollisimman luonnollisia kokemuksia.

Kaikki brändin tuotteet valmistetaan Tanskassa tarkasti valvotuissa olosuhteissa, joissa kiinnitetään aivan erityistä huomiota niin hygieniaan, työolosuhteisin kuin tuotteiden ainesosiinkin. Toisin sanoen voit olla täysin turvallisin mielin käyttäessäsi näitä tuotteita intiimialueillasi. Lisäksi kaikki tuotemerkin tuotteet ovat saaneet AllergyCertified-sertifikaatin ja miltei kaikille on myönnetty myös Joutsenmerkki, joten jos haluat todella panostaa intiimituotteiden laatuun ja olla varma niiden ympäristöystävällisyydestä, Kaerlig on ehdottomasti sinua varten.

Kaerlig on pohjoismaista laatua ja designia

Kaerlig-tuotemerkin takana on Mathilde Mackowski, joka on toinen Sinfulin perustajista. Hänen visionsa näille upeille, luonnonmukaisille intiimituotteille oli kemikaalien välttämisen lisäksi se, että niiden muotoilu ja design olisi niin hillittyä ja viehättävää, että niitä voisi aivan mainiosti pitää esillä kylpyhuoneessa tai makuuhuoneen puolella. Siksi tuotteiden suunnittelussa niiden ulkonäköön kiinnitettiin erityistä huomiota.

Niinpä kaikki Kaerlig-tuotteet on pakattu minimalistisiin, pohjoismaista tyyliä edustaviin tuotepakkauksiin, jotka ovat yksinkertaisen hienostuneita. Värimaailman kantavana teemana on valkoinen vihreillä yksityiskohdilla. Vihreä vie ajatukset saman tien luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, kun taas valkoinen tuo mieleen pelkistetyn puhtauden. Yhdistelmä on täydellinen pohjoismainen symbioosi, joka sopii kuin valettu kenen tahansa kylpyhuoneen hyllylle eikä erotu ikävästi muista sieltä löytyvistä tuotteista.

Vain parasta sinulle

Kaerlig perustuu sille ajatukselle, että vain paras on kyllin hyvää sinulle. Monet naiset käyttävät paljon energiaa varmistaakseen, ettei heidän lastensa iholle sivellä mitä tahansa kemikaaleja. Kaerlig puolestaan tähtää siihen, että kaikki naiset voivat käyttää tuotteita, jotka antavat heille ylellisiä kokemuksia ilman että heidän tarvitsee tehdä kompromisseja ympäristöystävällisyyden tai oman terveytensä suhteen.

Jos luonnollisuus ja luonnonmukaisuus ovat lähellä sydäntäsi, tämä on ehdottomasti oikea tuotemerkki sinulle. Sarjasta löydät mm. maailman ensimmäisen Joutsenmerkityn luomuliukuvoiteen, jonka avulla voit nauttia intiimeistä hetkistä täysin turvallisin mielin ilman pelkoa ihoärsytyksestä. Lisäksi tarjolla on luonnonmukainen hierontaöljy ja vaahtoava intiimisaippua, joiden avulla on helppoa huolehtia intiimihygieniasta ja nauttia ihanista hetkistä rentoutumisen parissa. Tutustu myös luomuorgasmigeeliin, joka lisää klitoriksen tuntoherkkyyttä nostaen nautinnon huippuunsa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi