Kiiroo Keon Masturbaattorisetti
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti
229,00 €
Kiiroo Keon Masturbator Sæt Product app 1
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 1
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 2
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 3
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 4
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 5
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 7
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 8
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuotekuva 9
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tuote kädessä 50
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti kuva tuotepakkauksesta 90

Kiiroo Keon Masturbaattorisetti

4.4 (3)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
229,00 €
Yhteenveto
Kuvaus

Työnny sisään vallankumouksellisten ja tehokkaiden itsetyydytystuotteiden maailmaan. Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tarjoaa vieläkin räjähtävämpiä ja intensiivisempiä orgasmeja kuin mistä olet uskaltanut haaveilla.

Innovatiivisen laitteen mukana tulee stimuloiva masturbaattoriholkki. Sen sisällä on realistisen tuntuinen Helix Power -rakenne täynnä pieniä nystyröitä, jotka hyväilevät penistäsi sen koko mitalta.

Voit säätää masturbaattorin liikkeiden pituutta neljällä eri asetuksella ja nopeutta kahdeksan asetuksen verran Keonin kyljessä sijaitsevista painikkeista. Nopeimmillaan se liikuttaa masturbaattoria edestakaisin jopa 230 työntöä minuutissa.

Yhdistä Keon ilmaiseen FeelConnect-sovellukseen, niin luvassa on vaikka mitä nautinnollista. Voit esimerkiksi leikkiä kumppanisi kanssa välimatkasta riippumatta. Voitte soittaa videopuheluita tai kirjoitella toisillenne samalla kun yhteys Kiiroo-seksilelujenne välillä mahdollistaa reaaliaikaisen etäseksin.

Saat myös pääsyn FeelMe.com-sivuston kuumaan materiaaliin. Interaktiivinen masturbaattori välittää tuhmien videoiden ja live webcam -esiintyjien toiminnan fyysiseksi nautinnoksi.

Keon on muotoilultaan jämäkkä ja siitä saa hyvän otteen. Sen ergonominen muotoilu auttaa keskittymään aidontuntuiseen stimulaatioon kokonaisvaltaisesti.

Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-järjestelmiin ja yhteys toimii langattoman verkon ja Bluetoothin kautta. Mukana tulee jäsenyyskuponki FeelMe.com-sivustolle sekä USB-latausjohto.

Tiedot

MATERIAALI: Muovi (kuori) ja Feel Super Skin (holkki).
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
LIIKKEET, PITUUS: 4.
LIIKKEET, NOPEUS: 8.
MITAT:
- Ulkopituus: 22,5 cm.
- Ulkoinen leveys: 14 cm.
- Sisäsyvyys: 20 cm.
- Sisähalkaisija: 4 cm.
VESITIIVIS: Ei.
YHTEYS: Bluetooth älypuhelinsovellukseen tai langaton verkko kaukoyhteyteen ja videoihin.
VOI YHDISTÄÄ: Sovelluksen kautta muihin interaktiivisiin Kiiroo-tuotteisiin tai FeelMe.comin kautta interaktiiviseen videosisältöön.
PAINO: 1712 g.
LATAUSAIKA: 4 tuntia.
KÄYTTÖAIKA: Enint. 2 tuntia.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

TUOTENUMERO: 23603.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Tulee ja kovaa !

Yleensä pystyn pidättämään pitkään ennen kuin laukean, mutta tällä masturbaattorilla orgasmi tulee hyvinkin nopeasti, jos en ajoissa säädä nopeutta ja liikepituutta Lue lisää

-
5 5 1
Paras muttei huolettomin

Olen viimeisen vuoden aikana testannut seuraavia leluja: Keon, Autoblow 2+ XT, teleskooppinen masturbaattori ja tyhjiöön/imuun perustuva masturbaattori. Keon on näistä selkeästi paras seuraavista syistä. VS Autoblow: aitoa kitkaa lelun ja kalun välillä, pystyy sekä panemaan että antamaan koneen tehdä, sallii myös hitaan/hellänkäytön, PALJON hiljaisempi VS telescopic: sallii myös hitaan/hellän käytön, ei epämukavan tiukka, insert paljon parempi, PALJON hiljaisempi VS tyhjiö: pystyy panemaan,sallii nopeamman käytön, laukeaa varmasti (tyhjiön kanssa ei välttämättä ollenkaan), cyberskin tuntuu paremmalta kuin silikoni Tätä VOI käyttää fleshlightienkanssa! Esim. Lotus fleshlight on selkeästi Kiiroon inserttiä smoothimpi ja aidomman tuntuinen. Huonot puolet: monta osaa, melko painava, käytön aloittaminen vaatiiuseamman vaiheen ja painalluksen ja taiteilua luben kanssa, kalun sisään laittaminen vaatii aina laitteen pausettamisen, lataaminen on hidasta, laite on vaikea saada handsfree, takakorkki pitää ääntä koska ei ole timmi, etukorkki hölmösti napsautettava, laite ei vesitiivis. Fleshlightin osalta jo keskivertokalulla insertin reunathinkkaavat laitteen sisustaa vasten, jolloin ne ovat cyberskin-töhnän peitossa. Tätä likaa on todella vaikea saada irti, joten joko Fleshlight tai sisusta kannattaasuojata läpinäkyvällä pakkausteipillä, kontaktimuovilla tms. Tai sitten vaan antaa mönjän olla, käyttöön se ei vaikuta. En ole itse kiinnostunut interaktiivisestasisällöstä lainkaan, joten en kommentoi sitä puolta. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tuote, huono ilmainen interaktiivinen tarjonta

Itse tuote saa aikaiseksi manuaali toiminnolla ihan laukevan tuloksen ja tyydytetyn miehen tehneeksi. Ilmais tarjonta pornhubin kautta yhdistettynä tuote toimii liian huomattavan suurella viivellä, mikä pilaa nautinnon taustalla pyörivän materiaalin kanssa. Laitteen mukana tulleisiin ilmais lappusiin kiinnitin huomitota feelXvideostoimintaan, mikä paljastui erittäin vaaralliseksi luottotietojen hyväksikäyttäjäksi toisten kokemuksien perusteella, joten suosittelen heittämään roskiin. EtsiessäniVR yhteensopivaa kamaa ilmaismuodossaan on vaikea löytää. Muutamia yksityishenkilön koodaamia löydöksiä löytyy, joita on kehuttu hyviksi, mutta erittäinvaikealöytöisiä. Laitteen pystyy yhdistämään tietokoneeseen toistaiseksi vain BLUETOOTH yhteydellä, joten en päässyt käsiksi vielä VR ominaisuuksiin kalleimillalaitteilla. Maksullista tavaraa etsiessäni törmäsin sexlikereal sivustoon, joka vaikuttaa luotettavalta ja laadukkaalta, jota suosittelen tsekkaamaan. Omaa kokemusta eivielä löydy, mutta lukenut vain hyvää. Ääntähän laite pitää, mutta ei liikaa. Huolto on helppoa kuin muillakin fleshlight tuotteilla. Suosittelen. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi