TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kiiroo

Kiiroo valmistaa tyylikkäitä interaktiivisia seksileluja, jotka voi kytkeä toisiinsa Bluetoothin tai langattoman verkon välityksellä, jolloin voitte nauttia niistä yhdessä pitkänkin välimatkan päästä.

Kiiroo - Huippusuositut interaktiiviset seksilelut

Nauttikaa Kiiroo-tuotteista yhdessä

Kaukosuhteet ovat yleistyneet mm. siksi, että ihmiset matkustavat paljon työnsä vuoksi ja monesti pariskunnat viettävät sen vuoksi aikaa erillään. Sen myötä myös interaktiiviset seksilelut ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne mahdollistavat yhteiset seksikokemukset myös pitkän matkan päästä. Teknologian kehittymisen myötä tarjolla on nykyisin monia sellaisia tuotteita, joita ei olisi aiemmin voinut kuvitellakaan.

Kiiroon tuotevalikoima keskittyy määrää enemmän laatuun, sillä tuotteet on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja niissä on jännittäviä interaktiivisia ominaisuuksia, joiden avulla niillä voi leikkiä yhdessä matkankin päästä. Esimerkkinä vaikkapa suosittu Onyx 2 -masturbaattori, jota käyttäessä edestakaisliikkeet voi välittää vastaavaan tuotteeseen tai naisille suunnattuun leluun, kuten vaikkapa Pearl 2 -dildovibraattoriin. Myös kumppanin liikkeet välittyvät masturbaattorin sisälle.

Kaikkia brändin tuotteita voi käyttää myös yksin ja niiden mukana tulee mahdollisuus katsoa eroottista materiaalia, jossa tapahtuva toiminta synkronoituu seksilelun käytön kanssa.

Palkitut, markkinat mullistaneet seksilelut

Kiiroo on verrattain uusi tuotemerkki eroottisilla markkinoilla. Se perustettiin vuonna 2013, mutta nuoresta iästään huolimatta se osoittautui todella suosituksi jo heti kättelyssä. Brändin valmistamat interaktiiviset seksilelut ovat voittaneet jo joukon erilaisia palkintoja, kuten esim. Xbiz Award vuonna 2015, LiveCam Award vuonna 2016 ja monia muita.

Vaikka Kiiroo Onyx on epäilemättä tuotemerkin tunnetuin tuote, siltä löytyy monia muitakin tutustumisen arvoisia leluja. Yhteistyössä huippusuositun Fleshlightin kanssa Kiiroo on valmistanut ainutlaatuisen tuotteen nimeltä Fleshlight Launch. Se ikään kuin automatisoi käsikäyttöisen Fleshlight-masturbaattorin, jolloin sitä ei tarvitse liikutella itse, vaan laite tekee sen käyttäjän puolesta. Se voi liikkua jopa 180 työnnön verran minuutissa vieden miehen nopeasti seitsemänteen taivaaseen. Lisäksi sen interaktiiviset toiminnot mahdollistavat videoiden katsomisen samanaikaisesti siten, että laite synkronoi liikkeensä niiden tapahtumiin sopiviksi.

Kuumia kohtaamisia netissä

Kiiroon oman alustan kautta voi olla yhteydessä, chattailla ja käyttää tuotteita yhdessä muiden käyttäjien kanssa. Alustan kautta voi liittyä chattiin, kutsua siihen muita, tai jos olet Onyx-masturbaattorin käyttäjä, saat pääsyn nk. “The Pleasure Hub” -alueeseen, josta löytyy mm. webcam-sivuja ja eroottisia elokuvia, jotka toimivat itsetyydyttimen kanssa. Brändin Virtual Reality -seksilelut mahdollistavat jopa kolmiuloitteiset visuaaliset ilot, joten luvassa on erittäin immersiivisiä kokemuksia.

Jos päätät kutsua toisen käyttäjän chattiin, sinulle luodaan salasana, joka annetaan kutsumallesi henkilölle. Siten voit olla varma siitä, ettei leikkiin ilmaannu kutsumattomia vieraita. Kiiroo on tarkka käyttäjiensä yksityisyydestä, joten chattipalveluita on turvallista käyttää. Itse alusta on varsin käyttäjäystävällinen ja moderni.

Sinne voi kirjoittaa omista kokemuksistaan brändin tuotteiden kanssa sekä lukea ja kommentoida muiden kirjoituksia. Vaikka et heti innostuisikaan alustan käyttäjäksi, on siitä hyvä kuitenkin tietää, jos jossain vaiheessa kaipaat vaihtelua tai uusia ideoita tuotteiden käyttöön.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful