Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
362,00 €
Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
Kiiroo Pearl Vibraattori
Kiiroo Onyx Masturbaattori

Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille

362,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos joudutte viettämään paljon aikaa erillänne, Kiiroo Onyx & Pearl -setti on juuri mitä tarvitsette kuromaan välimatkan umpeen. Settiin kuuluu Onyx-masturbaattori miehelle ja Pearl-vibraattori naiselle, jotka voi kytkeä toisiinsa tietokonesovelluksen välityksellä, jolloin tunnette toistenne liikkeet vaikka toiselta puolen maailmaa. Tietenkään mikään ei estä käyttämästä tuotteita myös ollessanne vieri vieressä. 

Pearlin sisällä on voimakas vibraattori, joka värisee nautinnollisesti viidellä eri nopeudella. Onyxin sisällä on puolestaan herkullisen pehmeä Fleshlight-holkki, joka tarjoaa erittäin aidontuntuisen kokemuksen, kun laitetta käyttää yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Kun laitteet kytkee toisiinsa, voitte tuntea toistenne tekemät liikkeet omissa laitteissanne, sillä molemmissa on omat liikesensorit, jotka välittävät Bluetoothin kautta informaatiota tietokonesovellukseen ja sitä kautta toiseen laitteeseen. Tietokonesovelluksessa on myös video chat, jonka kautta voitte nähdä ja kuulla toisenne käyttäessänne laitteita. 

Molempia laitteita voi käyttää myös itsenäisesti ilman tietokonesovellusta. Vesitiivis vibraattori ja Onyxin holkki on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla. Suosittelemme myös käyttämään Onyxin holkkiin Fleshlightin omaa huoltojauhetta, joka auttaa pitämään materiaalin pehmeänä ja joustavana.

Setin mukana tulee Pearl-vibraattori, Onyx-masturbaattori, USB-johto, englanninkieliset ohjeet, liukuvoidenäyte ja säilytyspussi.

Kiiroo voitti "New Pleasure Products Company of the Year" -palkinnon vuosittaisissa Xbiz Awardseissa juurikin tämän tuoteparin vuoksi.

Tiedot

MATERIAALI: Muovi, Real Feel Super Skin ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
DERMATOLOGISESTI TESTATTU: Kyllä.
VESITIIVIS: Vibraattori ja holkki kyllä, masturbaattori ei.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 14785.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi