Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
 • Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille
 • Kiiroo Pearl Vibraattori
 • Kiiroo Onyx Masturbaattori

Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jos joudutte viettämään paljon aikaa erillänne, Kiiroo Onyx & Pearl -setti on juuri mitä tarvitsette kuromaan välimatkan umpeen. Settiin kuuluu Onyx-masturbaattori miehelle ja Pearl-vibraattori naiselle, jotka voi kytkeä toisiinsa tietokonesovelluksen välityksellä, jolloin tunnette toistenne liikkeet vaikka toiselta puolen maailmaa. Tietenkään mikään ei estä käyttämästä tuotteita myös ollessanne vieri vieressä. 

  Pearlin sisällä on voimakas vibraattori, joka värisee nautinnollisesti viidellä eri nopeudella. Onyxin sisällä on puolestaan herkullisen pehmeä Fleshlight-holkki, joka tarjoaa erittäin aidontuntuisen kokemuksen, kun laitetta käyttää yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Kun laitteet kytkee toisiinsa, voitte tuntea toistenne tekemät liikkeet omissa laitteissanne, sillä molemmissa on omat liikesensorit, jotka välittävät Bluetoothin kautta informaatiota tietokonesovellukseen ja sitä kautta toiseen laitteeseen. Tietokonesovelluksessa on myös video chat, jonka kautta voitte nähdä ja kuulla toisenne käyttäessänne laitteita. 

  Molempia laitteita voi käyttää myös itsenäisesti ilman tietokonesovellusta. Vesitiivis vibraattori ja Onyxin holkki on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla. Suosittelemme myös käyttämään Onyxin holkkiin Fleshlightin omaa huoltojauhetta, joka auttaa pitämään materiaalin pehmeänä ja joustavana.

  Setin mukana tulee Pearl-vibraattori, Onyx-masturbaattori, USB-johto, englanninkieliset ohjeet, liukuvoidenäyte ja säilytyspussi.

  Kiiroo voitti "New Pleasure Products Company of the Year" -palkinnon vuosittaisissa Xbiz Awardseissa juurikin tämän tuoteparin vuoksi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Muovi, Real Feel Super Skin ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  DERMATOLOGISESTI TESTATTU: Kyllä.
  VESITIIVIS: Vibraattori ja holkki kyllä, masturbaattori ei.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: