Kink The Stinger Sähkösauva
Kink The Stinger Sähkösauva
39,99 €
Kink The Stinger Sähkösauva  1
Kink The Stinger Sähkösauva  2

Kink The Stinger Sähkösauva

5.0 (4)
39,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kiihota ja rankaise kumppaniasi stimuloivalla sähkövirralla The Stinger -sähkösauvan avulla, joka on osa Doc Johnsonin Kink-tuotesarjaa.

Se räpsäisee juuri sopivalla intensiteetillä ja iskee näyttävästi kipinää painaessasi painiketta ja antaessasi subillesi juuri sen mitä hän ansaitsee.

Sähkövaraus muodostuu sauvan päässä olevien kahden navan väliin. Sähköisku tuntuu kihelmöivältä ja kevyen kivuliaalta. Sauva on turvallinen käyttää myös aloittelijoille.

Sauvaa ei tule käyttää veden läheisyydessä. Sitä ei saa käyttää raskaana ollessa tai jos kärsit sydänsairauksista tai muista vakavista sairauksista. Sauva ei myöskään sovellu käytettäväksi ihosairauksista kärsiville alueille.

Toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: ABS-muovi.
VESITIIVIS: Ei.
KOKONAISPITUUS: 38 cm.
HALKAISIJA: 3,8 cm.
SÄÄDIN: 1 painike.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).

TUOTENUMERO: 16745.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Saat shokin kinkyllä tavalla!

Olimme nähneet monia "jännittäviä" elokuvia, joissa tazapperia käytettiin verkossa, ja sovimme, että meidän oli kokeiltava, mutta valitsimme tämän, emmekä ole katuneet. Kun makaat sängyssä tiukasti raajat ja silmät sidottuina, ja yhtäkkiä kuulet kipinän äänen ja tunnet iskun kehossasi - se on tunne, jota ei voi kuvailla- sekoitus, tunnetta, että haluat paeta, mutta samalla myös supermukavuutta ja ERITTÄIN tuhmaa tunnetta koko kehossasi ;-) suosittelen tätä tuotetta - se antaaviekoittelevan shokin ilman, että se on raju ja iskun tehdessään kuuluu hyvä "kova" ääni - yhteensä 5/5 tähteä! Pidätkö kinkyistä hallintapeleistä,tämä on välttämätöntä!! Lue lisää

-
5 5 1
Super

Siveysvyö penispora. Pitää käyttää joka päivä

-
5 5 1
Hauska ja kiehtova

Hauska tuote, johon sekä minä että kumppanini rakastuimme, molemmat testattiin vastaanottavana osapuolena.. Sauvan pienet värisevät shokit ja jysäytykset ovat uskomattoman tehokkaita, varsinkin kun silmäsi on sidottuina. Shokit ovat stimuloivimpia, eivätkä ne aiheuta mitään erityistä kipua, ellei sauvaa käytetty suoraansukupuolielinten herkimpiä osia vastaan. On syytä huomata, että kondensaattoreissa on usein pieni jäännösvaraus, joten se voi "jysäyttää" vaikka et painapainiketta. Lue lisää

-
5 5 1
Sähkösauva

Isku on sopivan napakka. Todella kiihottava tuote varsinkin silmät sidottuna.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi