Laid K.1 Magnetic Balls Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
 • Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler

Laid K.1 Magnetic Balls Geishakuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Laid K.1 Magnetic Balls on vallankumouksellinen setti geishakuulia, sinulle, joka haluat joustavan ja upean tavan harjoitella lantionpohjan lihaksiasi. Laid K.1 Magnetic Balls tekee harjoituksen visualisoinnista erittäin helppoa ja näin ymmärrät miten harjoitus on hyvä tehdä, ja harjoittelusi on tehokkaampaa.

  Laid K.1 Magnetic Balls setti sisältää 4 kuulaa. Pienet mustat kuulat ovat magneettisia ja punertavat pallot teräksestä. Näin kuulat muodostavat ison kuvion sisälläsi kun asetat ne kaikki sisällesi. Tarkoitus on lihaksiasi jännittämällä saada iso pallomöykky järjestäytymään jonoksi palloja. 

  Alussa on vaikeaa pitää edes kahta kuulaa sisälläsi, joten aloita hitaasti. Eteen kahdesta kuulasta kolmeen ja sitten neljään - ja muodosta möykystä jono edellä kuvaiIlusti kun lihaksesi ovat valmiita siihen.  

  Näin käytät Laid K.1 Magnetic Balls geishakuulia:
  Lisää kuulien pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta ne yksitellen emättimeen. Aloita punertavilla kuulilla ja lisää sitten mustat kuulat. Purista lihaksia kuulien ympärillä 3 sekuntia ja rentouta sitten 3 sekuntia. Toista harjoitusta 10-20 kertaa, muutaman kerran viikossa. Voit pidentää harjoitusaikaa kun lihaksesi vahvistuvat, mutta pidä supistus ja rentoutusajat yhtä pitkinä (3 sekuntia ja 3 sekuntia, 10 sekuntia ja 10 sekuntia. Älä jännitä lihaksiasi kuitenkaan 20 sekuntia kauempaa.

  Jos olet ensikertalainen geishakuulien kanssa, aloita harjoituksesi makuuasennossa. Kun olet tarpeeksi vahva voit kävellä ympäriinsä kuulien kanssa. Siivoa, käy ostoksilla ja harjoita lantionpohjan lihaksiasi samanaikaisesti.

  Kun olet valmis Laid K.1 Magnetic Balls kuulien kanssa, rentouta lihaksesi ollessasi kyykyssä tai kävellessäsi. Kuulien paino vetää niitä alaspäin kun rentoudut ja voit helposti ottaane sormin pois kun ne saavuttavat emättimen aukon. Kun otat ensimmäisen kuulan ulos, seuraavat muut perässä magneettien ansiosta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Teräs, magneettit ja lääkesilikoni.
  FLATAATTIVAPAA: Kyllä.
  KOKO: Suuremmat kuula halkaisijaltaan 2,3 cm, pienemmät 1,9 cm.
  PAINO: Suuremmat kuulat painavat 36 g., pienemmät 15 g. 
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Laid K.1 Magnetic Balls Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *