Late X Lateksimaski

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Late X Lateksimaski

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,95 €

  Kuvaus

  Late X -tuotemerkin lateksimaski on ehdoton hankinta, mikäli nautit dominanssileikeistä ja fetissiasuista. Maski on tyylikkään kinky.

  Lateksi on luonnonmateriaali, joka joustaa ja venyy todella paljon, joten maski asettuu kasvoillesi täydellisesti jättäen vain silmät ja suun näkyviin.

  Maskin käytön voi hyvin yhdistää myös muiden fetissituotteiden käyttöön. Se sopii hyvin esim. silmäsiteen tai suukapulan kanssa käytettäväksi.

  Jos haluat pitää hyvää huolta lateksituotteestasi, suosittelemme käsittelemään sen lateksisuihkeella, joka lisää materiaalin kiiltoa ja notkeutta.

  Tiedot

  VÄRI: Punainen, valkoinen tai musta.
  KOKO: Yhdenkoon (sopii useimmille).
  MATERIAALI: 100 % luonnonlateksi.
  PESUOHJE: Käsinpesu haaleassa vedessä, johon on sekoitettu pieni määrä hajustamatonta shampoota. Ripusta sen jälkeen kuivumaan joko muovisella tai puisella vaateripustimella. Kun maski on täysin kuiva, voit kiillottaa sen ja sen jälkeen taitella sen. Säilytettävä valolta suojattuna.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  Seksikkyys
  Hyvä tuote Maski on sopiva molemmille suhteessa, silti olisi ehkä hyötyä jos olisi pari eri kokoa tai/ja kokotaulukko. Tuntuu hyvältä päässä ja on must jos pitää lateksista tai kinkyistä leikeistä -> suosittelisin kaikille. Hinta laatu suhde hyvä ja sopii muiden asujen kanssa. Ainoa harmi oli, että toisella meistä pitkät tuuheat hiukset jotka eivät mahtuneet maskiin kunnolla. Ratkaisimme asian tekemällä pienen reiän maskin takaraivoon: toimi erittäin hyvin. Suosittelen kuitenkin varovaisuutta jos ryhtyy moiseen. Ostaisin uudelleen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Late X Lateksimaski

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *