LELO Gigi 2 Ladattava G-pistevibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Gigi 2 Ladattava G-pistevibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

144,00 €

129,00 €

  Kuvaus

  LELO Gigi 2 on pieni mutta todella tehokas G-pistevibraattori. Se sopii täydellisesti aloittelijoille ja käyttäjille, joiden mielestä tehokkuus on vähintään yhtä tärkeää kuin koko. Gigi 2 ei ole täyttävin tai pisin vibraattori mitä markkinoilta löytyy, mutta se stimuloi G-pistettä todella tarkasti ja voimakkaasti, ja tekee sen vieläpä tyylillä.

  Gigi 2 on taivutettu juuri sopivaan kulmaan, jotta sen tasainen pää stimuloi G-pistettäsi tarkasti. Voit valita kahdeksasta erilaisesta ja varsin hiljaisesta värinärytmistä, joiden voimakkuutta voit säätää erikseen.

  Tämä G-pistevibraattori on erinomainen matkakumppani, sillä pienen kokonsa ansiosta se sujahtaa helposti matkalaukkuun tai käsilaukkuun mukaan. Siinä on myös näppäinlukko, jonka avulla voit varmistaa, ettei se mene itsekseen päälle. Paina kaikkia painikkeita yhtäaikaa hetken verran aktivoidaksesi sen.

  Käytä Gigi 2:n kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. LELO:n oma liukuvoide sopii tarkoitukseen mainiosti. Käytön jälkeen voit puhdistaa vibraattorin LELO:n seksilelun puhdistussuihkeella.

  Gigi 2 on ladattava mukana tulevalla laturilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Vibraattori toimitetaan tyylikkäässä rasiassa, joka sisältää myös laturin, käyttöohjeen ja soman satiinipussin säilytystä varten.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 16,5 cm x 3,3 cm.
  PAINO: 92 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium.
  VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
  ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Maks. 4 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Maks. 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Gigi 2 Ladattava G-pistevibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *