TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Vibraattorit

Nautitko ihanasti värisevistä seksileluista? Sivuiltamme löydät monenväriset ja -muotoiset vibraattorit. Ehkäpä etsit klitorisvibraattoria tai kaipaat G-pistevibraattorin aikaansaamia syviä orgasmeja? Meiltä löydät myös tehokkuudestaan kuulut Magic Wandit ja kattavasti stimuloivat Rabbit-vibraattorit. Valikoimamme tarjoaa nautintoa joka lähtöön.

Löydä sinulle täydellinen vibraattori

Mihin hieromasauvoista oikein on?

Vibraattori on usein ensimmäinen seksilelu, jonka nainen ostaa. Niitä löytyy vaikka minkä muotoisia, värisiä ja kokoisia, ja ne tarjoavat monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Mutta mikä se oikein on? Ja miten saat selville millainen on paras juuri sinulle? Kaikille hieromasauvoille on yhteistä se, että ne stimuloivat ja kiihottavat nautinnollisten värinöiden avulla. Yksi suosituimmista on klitorisvibraattori. Kuten nimestä voi päätellä, sitä käytetään ulkoiseen stimulointiin klitoriksen alueella ja se tuottaa todella intensiivistä nautintoa. Klitorisvibroista löytyy sekä hiljaisia että vesitiiviitä vaihtoehtoja, joten voit nauttia niistä kaikessa rauhassa vaikka suihkussa.

Voit valita myös dildovibraattorin, joka asetetaan emättimen sisälle, jossa se stimuloi sinua sisäisesti. Ne simuloivat yhdynnän aikana tapahtuvaa penetraatiota, mutta niiden avulla hallitset itse rytmiä ja intensiteettiä, ja voit valita juuri oikean hetken kliimaksin saavuttamiseen. Jos kaipaat G-pisteeseen kohdistettavaa stimulaatiota, voit hankkia G-pistevibraattorin. Sen muotoilu mahdollistaa G-pisteen helpon stimuloinnin, jolloin voimakkaiden G-pisteorgasmien saaminen on mahdollisimman helppoa ja kätevää. Jos taas haluat sekä sisäistä että ulkoista stimulaatiota samaan aikaan, suosittelemme rabbit-vibraattoria, joka on tunnettu mm. Sinkkuelämää-sarjasta. Sen varsi kiihottaa sinua sisältä samalla kun varren tyvessä oleva pupu värisee nautinnollisesti klitoristasi vasten.

Vibraattori on korvaamaton seksilelu

Valikoima on todella laaja, joten voit valita monenlaisten värinöiden väliltä. Haluaisitko mieluiten pienen vibraattorin, jota voi käyttää mahdollisimman huomaamattomasti? Siinä tapauksessa voit kokeilla minivibraattoria, joka mahtuu mukavasti käteen mutta tarjoaa silti nautinnollista värinää. Jos taas kaipaat mahdollisimman tehokasta värinää, joka saa aikaan syviä ja voimakkaita orgasmeja kerta toisensa jälkeen, suosittelemme klassista Magic Wandia. Siitä lähtien, kun alkuperäinen Hitachi Wand tuli markkinoille vuonna 1968, nämä hieromasauvat ovat ilahduttaneet naisia ympäri maailman. Siihen on syynsä. Ne ovat niin tehokkaita, että niitä voi käyttää vartalohierontaan, mutta ne todella räjäyttävät tajunnan siinä vaiheessa, kun kohdistat värinän klitoriksellesi.

Jos kaipaat vaihtelua soololeikkeihisi ja haluat kokeilla vibraattoria, joka on erilainen kuin mikään muu mitä markkinoilta löytyy, voit kokeilla huippusuosittua Womanizeria, joka on monien mielestä paras mitä saatavilla on. Se on klitoriskiihotin, joka ei varsinaisesti värise, vaan tuottaa ilmavirtoja. Asetat sen klitoristasi vasten, jossa se stimuloi sinua ilmavirtojen avulla, mikä aiheuttaa todella kiihottavaa imun tuntua. Sitä on vaikea kuvailla, mutta se tuntuu uskomattoman hyvältä. Riippumatta siitä millaisesta stimulaatiosta nautit, valikoimastamme löytyy takuulla sinulle sopiva vaihtoehto. Sinful.fi:stä löydät helposti juuri sinulle parhaan mahdollisen vibraattorin.

Paras malli vastaa juuri sinun tarpeitasi

Näitä ihanasti väriseviä ihmelaitteita voi käyttää monella tavalla. Kaikki valikoimamme vibraattorit ja värisevät dildot sopivat soololeikkeihin, jolloin ne tarjoavat erinomaisen itsetyydytyskokemuksen, mutta niitä voi käyttää myös kumppanin kanssa. Meiltä löydät myös vibraattorit, jotka on suunniteltu nimenomaan siihen tarkoitukseen. Jos haluatte leikkiä yhdessä julkisilla paikoilla, siihen soveltuvat parhaiten erilaiset kiihotinkuulat. Voitte ohjata kauko-ohjattavaa vibraattoria kaukosäätimen tai älypuhelinsovelluksen avulla, jolloin kumppanisi voi hemmotella sinua nautinnollisilla ja tuhmilla värinöillä huomaamattomasti vaikka keskellä väkijoukkoa.

Jos leikitte mieluummin kotona, voitte kokeilla esimerkiksi sormivibraattoria osana kiihottavaa esileikkiä. Sen avulla kartoitatte kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) vartalon sopukat. Jos kaipaatte hieman tuhmempaa leikkiä, voitte ottaa käyttöön strap-onin, jota voitte käyttää toinen toisiinne vaginaalisesti tai anaalisesti. Hieromasauvojen tarjoamat leikkimahdollisuudet eivät lopu kesken riippumatta siitä leikitkö yksin vai kumppanisi kanssa. Suosituimpia tuotemerkkejä ovat mm. LELO, We-Vibe ja Fun Factory. Löydä verkkokaupastamme sinulle paras vaihtoehto ja aloita sen avulla oma seikkailusi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful