Vibraattorit

Nautitko ihanasti värisevistä seksileluista? Sivuiltamme löydät monenväriset ja -muotoiset vibraattorit. Ehkäpä etsit klitorisvibraattoria tai kaipaat G-pistevibraattorin aikaansaamia syviä orgasmeja? Meiltä löydät myös tehokkuudestaan kuulut Magic Wandit ja kattavasti stimuloivat Rabbit-vibraattorit. Valikoimamme tarjoaa nautintoa joka lähtöön.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Ominaisuudet
Bejeweled (14)
Hollow (1)
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (93)
Ladattava (463)
Lämpötoiminto (8)
Matkalukko (66)
Paristokäyttöinen (211)
Realistic (38)
Säädettävä (5)
Sovelluksella ohjattava (46)
Splashproof (81)
Suction Cup (22)
Thrusting Function (22)
Vacuum Function (6)
Valjaskäyttöön sopiva (13)
Vesitiivis (471)
Vibrating (651)
Virtual Reality App (3)
Materiaali
ABS-muovi (105)
Alumiini (7)
Polyesteri (1)
Polypropeeni (1)
PVC (23)
Ruostumaton teräs (4)
Silikoni (485)
TPE (25)
TPR (26)
Tuotemerkki
Adrien Lastic (10)
Amaysin (32)
B Swish (12)
Bang! (6)
baseks (45)
Belladot (6)
Belou (1)
Big Teaze Toys (3)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodywand (1)
CalExotics (24)
Cleopatra (3)
Crave (3)
Crush (1)
Dame Products (4)
Doc Johnson (5)
Dorcel (6)
Doxy (9)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Europe Magic Wand (2)
expired_Marc Dorcel (1)
expired_OhMyG (1)
expired_Shots (1)
expired_Tracy's Dog (2)
Fantasy For Her (15)
Feelz Toys (2)
FemmeFunn (4)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (10)
Frisky (3)
Fun Factory (18)
Gaia (2)
GC (2)
Gemüse (2)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (3)
Innovation (1)
Intimina (4)
ioba.intimate (1)
Irresistible (1)
Je Joue (7)
Kiiroo (1)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Klittra of Sweden (1)
Le Wand (3)
Lelo (33)
LELO (34)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love Magic (1)
Love To Love (3)
Lovehoney (2)
Lovense (8)
Loving Joy (2)
Magic Motion (7)
Master Series (4)
Minds of Love (3)
Mjuze (1)
MX Fighter (1)
Nexus (5)
Nomi Tang (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (3)
Ohmibod (1)
OhMiBod (4)
PalmPower (2)
PantyRebel (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (2)
Pipedream (2)
Pixey (1)
PMV20 (5)
Power Stud (1)
PowerBullet (2)
Pretty Love (4)
Puissante (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
Realov (2)
Rends (1)
Rianne S (2)
Rimba (1)
Rocks Off (26)
Romp (8)
Satisfyer (43)
Screaming O (3)
Seven Creations (6)
Shegasm (1)
Shots Toys (1)
Sinful (81)
Snail Vibe (1)
Sportsheets (1)
Squeeze-It (1)
Svakom (12)
Swan (1)
Sweet Smile (6)
Tantus (3)
TENGA (6)
TOYJOY (5)
Tracy's Dog (15)
Trinity Vibes (1)
Velve (3)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (11)
Whisperz (1)
Willie City (7)
Womanizer (10)
XOUXOU (2)
You2Toys (18)
Zumio (3)
Näytä kaikki 691 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 691 tuotteesta
Näytä lisää

Löydä sinulle täydellinen vibraattori

Mihin hieromasauvoista oikein on?

Vibraattori on usein ensimmäinen seksilelu, jonka nainen ostaa. Niitä löytyy vaikka minkä muotoisia, värisiä ja kokoisia, ja ne tarjoavat monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Mutta mikä se vibraattorin on? Ja miten saat selville millainen on paras juuri sinulle? Kaikille hieromasauvoille on yhteistä se, että ne stimuloivat ja kiihottavat nautinnollisten värinöiden avulla. Yksi suosituimmista on klitorisvibraattori. Kuten nimestä voi päätellä, sitä käytetään ulkoiseen stimulointiin klitoriksen alueella ja se tuottaa todella intensiivistä nautintoa. Klitorisvibroista löytyy sekä hiljaisia että vesitiiviitä vaihtoehtoja, joten voit nauttia niistä kaikessa rauhassa vaikka suihkussa.

Voit valita myös dildovibraattorin, joka asetetaan emättimen sisälle, jossa se stimuloi sinua sisäisesti. Ne simuloivat yhdynnän aikana tapahtuvaa penetraatiota, mutta niiden avulla hallitset itse rytmiä ja intensiteettiä, ja voit valita juuri oikean hetken kliimaksin saavuttamiseen. Jos kaipaat G-pisteeseen kohdistettavaa stimulaatiota, voit hankkia G-pistevibraattorin. Sen muotoilu mahdollistaa G-pisteen helpon stimuloinnin, jolloin voimakkaiden G-pisteorgasmien saaminen on mahdollisimman helppoa ja kätevää. Jos taas haluat sekä sisäistä että ulkoista stimulaatiota samaan aikaan, suosittelemme rabbit-vibraattoria, joka on tunnettu mm. Sinkkuelämää-sarjasta. Sen varsi kiihottaa sinua sisältä samalla kun varren tyvessä oleva pupu värisee nautinnollisesti klitoristasi vasten.

Vibraattori on korvaamaton seksilelu

Valikoima on todella laaja, joten voit valita monenlaisten värinöiden väliltä. Haluaisitko mieluiten pienen vibraattorin, jota voi käyttää mahdollisimman huomaamattomasti? Siinä tapauksessa voit kokeilla minivibraattoria, joka mahtuu mukavasti käteen mutta tarjoaa silti nautinnollista värinää. Jos taas kaipaat mahdollisimman tehokasta värinää, joka saa aikaan syviä ja voimakkaita orgasmeja kerta toisensa jälkeen, suosittelemme klassista Magic Wandia. Siitä lähtien, kun alkuperäinen Hitachi Wand tuli markkinoille vuonna 1968, nämä hieromasauvat ovat ilahduttaneet naisia ympäri maailman. Siihen on syynsä. Ne ovat niin tehokkaita, että niitä voi käyttää vartalohierontaan, mutta ne todella räjäyttävät tajunnan siinä vaiheessa, kun käytät vibraattoria klitoriksellesi.

Jos kaipaat vaihtelua soololeikkeihisi ja haluat kokeilla vibraattoria, joka on erilainen kuin mikään muu mitä markkinoilta löytyy, voit kokeilla huippusuosittua Womanizeria, joka on monien mielestä paras mitä saatavilla on. Se on klitoriskiihotin, joka ei varsinaisesti värise, vaan tuottaa ilmavirtoja. Asetat sen klitoristasi vasten, jossa se stimuloi sinua ilmavirtojen avulla, mikä aiheuttaa todella kiihottavaa imun tuntua. Sitä on vaikea kuvailla, mutta se tuntuu uskomattoman hyvältä. Riippumatta siitä, minkälaisesta stimulaatiosta nautit, valikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vibraattoriSinful.fi:stä löydät helposti juuri sinulle parhaan mahdollisen vibraattorin.

Paras vibraattori tarpeisiisi

Näitä ihanasti väriseviä ihmelaitteita voi käyttää monella tavalla. Kaikki valikoimamme vibraattorit ja värisevät dildot sopivat soololeikkeihin, jolloin ne tarjoavat erinomaisen itsetyydytyskokemuksen, mutta niitä voi käyttää myös kumppanin kanssa. Meiltä löydät myös vibraattorit, jotka on suunniteltu nimenomaan siihen tarkoitukseen. Jos haluatte leikkiä yhdessä julkisilla paikoilla, siihen soveltuvat parhaiten erilaiset kiihotinkuulat. Voitte ohjata kauko-ohjattavaa vibraattoria kaukosäätimen tai älypuhelinsovelluksen avulla, jolloin kumppanisi voi hemmotella sinua nautinnollisilla ja tuhmilla värinöillä huomaamattomasti vaikka keskellä väkijoukkoa.

Jos leikitte mieluummin kotona, voitte kokeilla esimerkiksi sormivibraattoria osana kiihottavaa esileikkiä. Sen avulla kartoitatte kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) vartalon sopukat. Jos kaipaatte hieman tuhmempaa leikkiä, voitte ottaa käyttöön strap-onin, jota voitte käyttää toinen toisiinne vaginaalisesti tai anaalisesti. Hieromasauvojen tarjoamat leikkimahdollisuudet eivät lopu kesken riippumatta siitä leikitkö yksin vai kumppanisi kanssa. Suosituimpia tuotemerkkejä ovat mm. LELO, We-Vibe ja Fun Factory. Löydä sinulle paras vibraattori verkkokaupastamme ja aloita oma seikkailusi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi