G-piste­vibraattorit

Unelmoitko syvistä ja voimakkaista G-pisteorgasmeista? Monille niiden saavuttaminen ilman apuvälineitä on haasteellista, mutta meiltä löydät varmasti juuri oikealla tavalla ja oikeaa kohtaa stimuloivat lelut. G-pistevibraattorien käyristetty pää löytää tiensä juuri sinne missä syvin nautinto asuu, ja voimakkaiden moottorien värinä huolehtii lopusta. Vibraattoreita voit käyttää joko yksin tai kumppanisi kanssa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (4)
Aneros (1)
B Swish (4)
Baseks (5)
Basix (1)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Cleopatra (1)
Dame Products (1)
Fantasy for Her (2)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (4)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Je Joue (3)
Kiiroo (1)
Lelo (5)
Lora DiCarlo (2)
Love To Love (2)
Lovense (4)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Nexus (3)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
PMV (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sevencreations (1)
Sinful (10)
Sinful Æsker (1)
Snail Vibe (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
Tracy´s Dog (2)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Womanizer (1)
You2Toys (3)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 93 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 93 tuotteesta
Näytä lisää

G-pistevibraattori tarjoaa todella intensiivisiä orgasmeja

Miksi sinun pitäisi omistaa G-pistevibraattori?

Olet ehkä kuullut huhuja myyttisestä G-pisteestä pukuhuoneessa tai jutellut siitä punkkulasillisen ääressä ystävättäriesi kanssa? Sen olemassaolosta kiistellään edelleen, mutta täällä Sinful.fi:ssä meillä ei ole tarvetta epäillä sen olemassaoloa. G-piste on olemassa, ja G-pistevibraattorin avulla sen myös löytää. Varsin monen naisen kohdalla sen paikallistaminen vaatii hieman harjoittelua, mutta kun sen kerran löytää, ei sitä koskaan unohda. G-pisteorgasmit ovat nimittäin addiktiivisia, ja G-pistevibraattorin avulla saat niitä taas ja taas... ja taas.

G-pistevibraattori on erityisesti muotoiltu dildovibraattori, jonka kaartuva kärki osuu helposti oikeaan kohtaan, jolloin se stimuloi G-pistettä. Toisin kuin monissa muissa vibraattoreissa, niiden kärki tai koko varsi on käyristetty, jolloin ne osuvat oikeaan kohtaan huomattavasti helpommin kuin tavallinen vibraattori. Toki tuotteitakin on monenlaisia. Joissakin on todella voimakas mutka, kun taas toiset kaareutuvat vain vähän. G-piste sijaitsee eri paikassa eri naisilla, joten kannattaa etsiä juuri sellainen vibraattori, joka sopii omaan anatomiaan parhaiten. Yhteistä kaikille G-vibraattoreille on kuitenkin se, että ne stimuloivat ja kiihottavat G-pistettä kunnes saat todella intensiivisiä ja syviä orgasmeja.

Näin se sopii naisen anatomiaan

Naisen alapää on melkoinen mysteeri varsin monille ihmisille, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Mutta siihen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kun tiedät miten oma (tai kumppanisi) varustus toimii, on seksuaalisen nautinnon saaminen tai antaminen huomattavasti helpompaa yhdynnän, itsetyydytyksen tai vaikka sen G-pistevibraattorin käytön aikana. Naisen G-piste sijaitsee 3-5 cm emättimen aukon sisäpuolella. Sen pinta tuntuu hiukan rypyläiseltä, mikä tuo mieleen saksanpähkinän. Löydettyäsi oikean kohdan sormellasi on sinun helppo löytää se myös vibraattorisi avulla. Piste turpoaa kiihottuessasi, joten jos sitä on aluksi vaikea löytää, pieni lämmittely voi auttaa. Kun G-pistettäsi stimuloidaan, saat entistä enemmän nautintoa ja tavallista voimakkaampia orgasmeja.

G-pisteen stimulointi sormella tai G-pistedildolla tuntuu mahtavalta, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä G-pistevibraattorin värinä voi saada aikaan. Se nimittäin stimuloi tuntoherkkää pistettä sekä muodollaan että intensiivisillä ja syvillä värinöillään, jotka tunnet kaikkialla alapäässäsi. G-pistevibran avulla kiihotat sisintäsi todella nautinnollisesti.

Millainen tuote minun kannattaisi valita?

G-pisteen ympärillä velloo jatkuvasti monenlaisia keskusteluja, joten monien asiakkaiden on vaikea navigoida sen stimulointiin suunniteltujen tuotteiden viidakossa. Onneksi siinä me voimme olla avuksi, joten olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan G-pistevibraattorin. Suosittuja tuotemerkkejä vibrojen saralla ovat mm. LELO, Fun Factory, Baseks ja We-Vibe, joten niiden tuotteisiin kannattaa ainakin tutustua. Jos et löydä juuri etsimääsi tuotetta valikoimastamme, olet ilman muuta tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä, jotta voimme selvittää, voisimmeko ottaa sen valikoimaamme.

G-pistevibraattoreita on saatavilla kutakuinkin kaikenvärisinä, -muotoisina ja -kokoisina. Jos kaipaat erityisen hauskaa ja värikästä kokemusta, voit kokeilla vaikka punaista, pinkkiä tai violettia vibraattoria. Jos taas kaipaat klassisempaa ja hillitympää tuotetta, löytyy valikoimastamme sellaisiakin. Jos kaipaat erityisen hiljaista vibraattoria G-pistestimulaatioon, niitäkin on saatavilla. Suurin osa niistä on suunniteltu soolokäyttöön, mutta nykyisin markkinoilta löytyy myös G-pisteen stimulointiin tarkoitettuja parivibraattoreita. Niinpä voit hankkia sellaisenkin, joka kiihottaa sekä sinua että kumppaniasi yhdynnän aikana.

Jos haluat kokea samanaikaisesti G-pistestimulaatiota ja kiihottavia paineaaltoja klitoriksella, kannattaa tutustua Lora DiCarlo Osé 2 ‑stimulaattoriin, joka hyödyntää robotiikkaa naisen ultimaattiseen nautintoon.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi