TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

G-piste­vibraattorit

Dildovibraattori antaa samassa tuotteessa käyttöösi sekä ihanasti täyttävän dildon että nautinnollista värinää. Dildovibraattoreita on monenkokoisia, ja niiden avulla voit itse säätää stimulaation rytmiä, nopeutta ja intensiteettiä. Jos kuitenkin kaipaat perinteisen dildon lisäksi myös klitorisstimulaatiota, rabbit-vibraattori on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

G-pistevibraattori tarjoaa todella intensiivisiä orgasmeja

Miksi sinun pitäisi omistaa G-pistevibraattori?

Olet ehkä kuullut huhuja myyttisestä G-pisteestä pukuhuoneessa tai jutellut siitä punkkulasillisen ääressä ystävättäriesi kanssa? Sen olemassaolosta kiistellään edelleen, mutta täällä Sinful.fi:ssä meillä ei ole tarvetta epäillä sen olemassaoloa. G-piste on olemassa, ja G-pistevibraattorin avulla sen myös löytää. Varsin monen naisen kohdalla sen paikallistaminen vaatii hieman harjoittelua, mutta kun sen kerran löytää, ei sitä koskaan unohda. G-pisteorgasmit ovat nimittäin addiktiivisia, ja G-pistevibraattorin avulla saat niitä taas ja taas... ja taas.

G-pistevibraattori on erityisesti muotoiltu dildovibraattori, jonka kaartuva kärki osuu helposti oikeaan kohtaan, jolloin se stimuloi G-pistettä. Toisin kuin monissa muissa vibraattoreissa, niiden kärki tai koko varsi on käyristetty, jolloin ne osuvat oikeaan kohtaan huomattavasti helpommin kuin tavallinen vibraattori. Toki tuotteitakin on monenlaisia. Joissakin on todella voimakas mutka, kun taas toiset kaareutuvat vain vähän. G-piste sijaitsee eri paikassa eri naisilla, joten kannattaa etsiä juuri sellainen vibraattori, joka sopii omaan anatomiaan parhaiten. Yhteistä kaikille G-vibraattoreille on kuitenkin se, että ne stimuloivat ja kiihottavat G-pistettä kunnes saat todella intensiivisiä ja syviä orgasmeja.

Näin se sopii naisen anatomiaan

Naisen alapää on melkoinen mysteeri varsin monille ihmisille, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Mutta siihen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kun tiedät miten oma (tai kumppanisi) varustus toimii, on seksuaalisen nautinnon saaminen tai antaminen huomattavasti helpompaa yhdynnän, itsetyydytyksen tai vaikka sen G-pistevibraattorin käytön aikana.

Naisen G-piste sijaitsee 3-5 cm emättimen aukon sisäpuolella. Sen pinta tuntuu hiukan rypyläiseltä, mikä tuo mieleen saksanpähkinän. Löydettyäsi oikean kohdan sormellasi on sinun helppo löytää se myös vibraattorisi avulla. Piste turpoaa kiihottuessasi, joten jos sitä on aluksi vaikea löytää, pieni lämmittely voi auttaa. Kun G-pistettäsi stimuloidaan, saat entistä enemmän nautintoa ja tavallista voimakkaampia orgasmeja.

G-pisteen stimulointi sormella tai G-pistedildolla tuntuu mahtavalta, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä G-pistevibraattorin värinä voi saada aikaan. Se nimittäin stimuloi tuntoherkkää pistettä sekä muodollaan että intensiivisillä ja syvillä värinöillään, jotka tunnet kaikkialla alapäässäsi. G-pistevibran avulla kiihotat sisintäsi todella nautinnollisesti.

Millainen tuote minun kannattaisi valita?

G-pisteen ympärillä velloo jatkuvasti monenlaisia keskusteluja, joten monien asiakkaiden on vaikea navigoida sen stimulointiin suunniteltujen tuotteiden viidakossa. Onneksi siinä me voimme olla avuksi, joten olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan G-pistevibraattorin.

Suosittuja tuotemerkkejä vibrojen saralla ovat mm. LELO, Fun Factory, Baseks ja We-Vibe, joten niiden tuotteisiin kannattaa ainakin tutustua. Jos et löydä juuri etsimääsi tuotetta valikoimastamme, olet ilman muuta tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä, jotta voimme selvittää, voisimmeko ottaa sen valikoimaamme.

G-pistevibraattoreita on saatavilla kutakuinkin kaikenvärisinä, -muotoisina ja -kokoisina. Jos kaipaat erityisen hauskaa ja värikästä kokemusta, voit kokeilla vaikka punaista, pinkkiä tai violettia vibraattoria. Jos taas kaipaat klassisempaa ja hillitympää tuotetta, löytyy valikoimastamme sellaisiakin. Jos kaipaat erityisen hiljaista vibraattoria G-pistestimulaatioon, niitäkin on saatavilla. Suurin osa niistä on suunniteltu soolokäyttöön, mutta nykyisin markkinoilta löytyy myös G-pisteen stimulointiin tarkoitettuja parivibraattoreita. Niinpä voit hankkia sellaisenkin, joka kiihottaa sekä sinua että kumppaniasi yhdynnän aikana.

Jos haluat kokea samanaikaisesti G-pistestimulaatiota ja kiihottavia paineaaltoja klitoriksella, kannattaa tutustua Lora DiCarlo Osé 2 ‑stimulaattoriin, joka hyödyntää robotiikkaa naisen ultimaattiseen nautintoon.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful