LELO Beads Mini
LELO Beads Mini
64,99 €
LELO Luna Beads Mini Geishakuulat  1
LELO Luna Beads Mini Geishakuulat  2
LELO Luna Beads Mini Geishakuulat  3

LELO Beads Mini

4.6 (3)
64,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tehokkaat lantionpohjan lihasten harjoitukset vahvistavat lantionpohjaa ja lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä. Siten ne lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Sekä kätilöt että gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista geishakuulien avulla.

Voit käyttää Luna Beads Mini -kuulia saadaksesi nautinnollisia kokemuksia yhdessä kumppanisi kanssa tai harjoittaaksesi lantionpohjaasi tehokkaasti. Huomioithan, että LELO Luna Beads Mini ‑kuulia suositellaan alle 30-vuotiaille, synnyttämättömille naisille, sillä pienet kuulat vaativat vahvempia lihaksia. Jos olet yli 30-vuotias ja/tai synnyttänyt, suosittelemme LELO Luna Geishakuulia, jotka ovat kookkaammat.

Tuote koostuu neljästä laadukkaasta ABS-muovista valmistetusta kuulasta sekä silikonisesta vyöstä, johon kuulat kiinnitetään. Kaksi kuulista painavat 28 g ja toiset kaksi painavat 37 g. Voit käyttää niitä eri yhdistelmissä riippuen lihaksistosi kunnosta. Aluksi voit kokeilla vain kevyitä kuulia, erityisesti jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa. Lihastesi vahvistuttua voit vaihtaa toisen tai molemmat kuulat painavampiin.

Aseta kuulat kuulavyöhön. Vie kuulat emättimeesi ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Vedä peräaukkoasi kevyesti sisäänpäin ja jatka lihasten jännittämistä. Vedä lihaksia sisään emättimen alueella kuin pidättäisit virtsaa. Vapauta ja jännitä lihakset uudelleen. Jatka harjoittelua noin 5 minuutin ajan.

Luna Beads Mini -kuulissa on pehmeä silikoninaru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos. Suosittelemme, että käytät tipan vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. LELO:n oma liukuvoide sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Käytön jälkeen kuulat voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla puhdistussuihkeella.

Luna Beads Mini -kuulat toimitetaan kauniissa laatikossa, ja niiden mukana tulee satiinipussi kuulille sekä näytepakkaus liukuvoidetta.

Tiedot

MATERIAALI: Laadukas ABS-muovi ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKO: 7,5 x 3,0 x 1,0 cm.
PAINO: 2 x 28 g ja 2 x 37 g.
HALKAISIJA: 2,9 cm.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

TUOTENUMERO: 12934.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Luna-helmet.

Olin itse asiassa hieman huolissani turvallisuudesta, kun ostin tämän tuotteen (Olisi hirveän noloa mennä lääkäriin poistattamaan sitä), mutta tuote toimii pitkälti kuten tamponi. Makaat vain selällään sängyssä, rentoudut lantioon ja asetat kuulan ylös niin, että vain narunpää ulos, ja kuula on n. 2 cm vaginan sisällä. Ettodellakaan tunne palloa sellaisenaan, mutta tiedät sen olevan siellä (kuten tamponin kanssa) ja se luonnollisesti antaa tietynlaisen raskauden tunteen liikkuessa, muttamuuten tuote on varsin mukava käyttää, eikä vaadi paljon huomiota, kuten olin pelännyt. Tuote on helppo koota ja purkaa puhdistusta varten, mikä on mielestäni selkeäplussa. Pakkauksessa on myös ohjekirja, joka on lukemisen arvoinen. En vielä tiedä toimiiko tuote ja antaako se halutun tuloksen, mutta mietin, että tuntuu ainakintoimivan :) Lyhyesti sanottuna, paljon helpompi ja mukavampi tuote käyttää kuin odotimme. Lue lisää

-
5 5 1
Hulluna asteittaisiin painoihin

Olen käyttänyt bullet-masturbaattoreita viikon ja olen iloisesti yllättynyt. En ollut koskaan aiemmin kokeillut sellaisia, ja olin hieman epävarma siitä. Mutta se oli niin mukavaa, että ensimmäisenä päivänä pystyin laittamaan vaaleanpunaisen ilman koteloa ja siten tuntemaan hieman ennen kuin aloin nostamaan painoa. Seuraavinapäivinä tein sen yhdellä sinisellä ja nyt käytän kahta vaaleanpunaista. Mielestäni ne on erittäin helppo laittaa paikalleen ja sitä on vaikea tehdä väärin.Kävelen niiden kanssa ja teen askareita kotona ilman ongelmia. Ne on helppo puhdistaa ja laatikko on tyylikäs ja huomaamaton säilytettäväksi kylpyhuoneessa. En tiedävielä toimivatko ne, mutta voin tuntea, että töitä tehdään alakerrassa :) Lue lisää

-
5 5 1
Laatu:

Minulla on aina ollut silmää Lelon tuotteille, koska laatu on huippuluokkaa eikä Luna todellakaan ole pettymys! Suunnittelu on niin hyvä ja tarjoaa mahtavaa stimulaatiota. En voi kuin suositella Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi