LELO Luna Beads Mini Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Luna Beads Mini Geishakuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

52,90 €

  Kuvaus

  Tehokkaat lantionpohjan lihasten harjoitukset vahvistavat lantionpohjaa ja lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä. Siten ne lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Sekä kätilöt että gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista geishakuulien avulla.

  Voit käyttää Luna Beads Mini -kuulia saadaksesi nautinnollisia kokemuksia yhdessä kumppanisi kanssa tai harjoittaaksesi lantionpohjaasi tehokkaasti. Huomioithan, että LELO Luna Beads Mini ‑kuulia suositellaan alle 30-vuotiaille, synnyttämättömille naisille, sillä pienet kuulat vaativat vahvempia lihaksia. Jos olet yli 30-vuotias ja/tai synnyttänyt, suosittelemme LELO Luna Geishakuulia, jotka ovat kookkaammat.

  Tuote koostuu neljästä laadukkaasta ABS-muovista valmistetusta kuulasta sekä silikonisesta vyöstä, johon kuulat kiinnitetään. Kaksi kuulista painavat 28 g ja toiset kaksi painavat 37 g. Voit käyttää niitä eri yhdistelmissä riippuen lihaksistosi kunnosta. Aluksi voit kokeilla vain kevyitä kuulia, erityisesti jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa. Lihastesi vahvistuttua voit vaihtaa toisen tai molemmat kuulat painavampiin.

  Aseta kuulat kuulavyöhön. Vie kuulat emättimeesi ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Vedä peräaukkoasi kevyesti sisäänpäin ja jatka lihasten jännittämistä. Vedä lihaksia sisään emättimen alueella kuin pidättäisit virtsaa. Vapauta ja jännitä lihakset uudelleen. Jatka harjoittelua noin 5 minuutin ajan.

  Luna Beads Mini -kuulissa on pehmeä silikoninaru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos. Suosittelemme, että käytät tipan vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. LELO:n oma liukuvoide sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Käytön jälkeen kuulat voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla puhdistussuihkeella.

  Luna Beads Mini -kuulat toimitetaan kauniissa laatikossa, ja niiden mukana tulee satiinipussi kuulille sekä näytepakkaus liukuvoidetta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS-muovi ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 7,5 x 3,0 x 1,0 cm.
  PAINO: 2 x 28 g ja 2 x 37 g.
  HALKAISIJA: 2,9 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Luna Beads Mini Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *