LELO Luna Smart Bead

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Luna Smart Bead

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

109,00 €

  Kuvaus

  LELO Luna Smart Bead on uusi, vallankumouksellinen harjoituskuula, joka vahvistaa lantionpohjasi lihaksia parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Luna Smart Bead on lantionpohjasi lihasten henkilökohtainen valmentaja, joka opastaa ja neuvoo sinua harjoittelussa. Sisäänrakennettu kosketussensori reagoi jokaiseen lantionpohjasi liikkeeseen.

  Kuula opastaa sinua värinän käytössä. Kun treenauskuula värisee, sinä puristat sitä lihaksillasi. Kun treenauskuula pysähtyy, pysähdyt sinäkin lepäämään. Luna-harjoituskuulan värinä voimistuu aina, kun puristat sitä. Tämän ominaisuuden ansiosta lantion lihasten treenaaminen on erittäin miellyttävää.

  Luna Smart Bead sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Siinä on viisi erilaista värinätasoa, joita käytät vahvistamaan lantionpohjasi lihaksia. Harjoituskuula sopeutuu automaattisesti lihasvoimasi kasvuun, ja tuloksena on tehokas lantionpohjan harjoittelu.

  Voimakkaat lantionpohjan lihakset lisäävät emättimen herkkyyttä ja tekevät seksistä nautinnollisempaa sekä sinulle että kumppanillesi.

  Suosittelemme voitelemaan Luna Smart Bead -kuulan vesipohjaisella liukuvoiteella ennen sen paikoilleen asettamista. Käyttäessäsi sitä ensimmäistä kertaa, kuula mittaa sensorillaan lihastesi tason, missä voi kestää muutaman minuutin ajan. Myöhemmillä käyttökerroilla kuula aloittaa treenin automaattisesti lihaksillesi sopivimmalla treenitasolla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni (ulkopuolella), ABS-kovamuovi (sisäpuolella).
  FTALAATITON: Kyllä.
  PINTAKÄSITTELY: Matta.
  MITAT: 3,1 x 3,4 x 8,2 cm.
  PAINO: 50 g.
  PARISTOT: 1 x AAA (mukana).
  VESITIIVIS: Kyllä.
  VÄRINÄTASOT: 5.
  FREKVENSSI: 200 Hz.
  VALMIUSAIKA: Maks. 30 päivää.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Luna Smart Bead

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *