LELO Siri 2 Musiikkivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Siri 2 Musiikkivibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

133,00 €

  Kuvaus

  LELO Siri 2 on upea ja tehokas vibraattori, joka värisee kiihottavasti lempimusiikkisi tahtiin.

  Siri 2 on tuplasti tehokkaampi kuin LELO:n Siri 1, ja se on myös täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä huoletta suihkussa. Sen muotoilu on ergonomisesti käteen sopiva.

  Vibraattoriin on ohjelmoitu kahdeksan eri värinärytmiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa musiikkigenreistä kuten jazz, klassinen, reggae ja tekno. Voit myös aktivoida toiminnon, joka saa Sirin värisemään sen ympärillä kuuluvan musiikin tahtiin.

  Suosittelemme, että käytät laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorisi kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Siri 2 ladataan mukana tulevalla USB-laturilla. Sen käyttöaika on 2 tuntia yhdellä latauksella. Vibraattori toimitetaan kauniissa satiinipussissa, joka sopii erinomaisesti sen säilytykseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Ihoystävällinen PC-ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 9,6 cm x 4,5 cm x 3,7 cm.
  PAINO: 71 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium.
  VÄRINÄTASOT: 6 rytmiä ja 9 voimakkuutta.
  ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
  SÄÄDIN: 4 painiketta.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KÄYTTÖAIKA: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ihan ok LELO Siri 2 on ihan fine, tuoteessa on todella miellyttävät värinä vaihtoehdot, joita on myöskin todella useita, osa nopeampia ja toiset hitaampia, mutta parhaita itselle olivat näiden sekoitukset jotka yllättivät aina kivasti.
  Kuitenkin en koskaan ole saanut tuotteella orgasmia, ehkä sen muotoilu on liian pyöreä ja oikean asennon/kulman löytäminen on itselle haastavaa, kuitenkin jos miellyttävä kulma löytyy niin tuote tuntuu todella hyvältä, kuitenkin kulma on helppo hukata uudestaan.
  Akku kestää yllättävän hyvin näinkin pienessä tuotteessa, ja sen ääni on todella hiljainen kovimmallakin tasolla, (joka on tosi kova.) Asun kämppikset kanssa ja seinät ovat ohuita, siksi ehkä tämä lelu ollut suht. usein käytössä, vaikkakaan se ei suosikkini ole.
  (Myös lelu ei ole vesitiivis, mikä on pieni miinus itselle.)

  Suosittelisin lelua henkilölle, joka saa yleisestikkin helpommin klitoris orgasmeja, itselle tämä ei siinä auta, vaikka se onkin hyvä "lämmittelyssä."
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Siri 2 Musiikkivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *