LELO Smart Wand Medium Hieromasauva -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Smart Wand Medium Hieromasauva -PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

147,00 €

134,90 €

  Kuvaus

  Smart Wand on LELO:n versio erittäin suositusta Magic Wand -vibraattorista, joka tunnetaan markkinoiden tehokkaimpana klitorisvibraattorina. Itse asiassa se värisee niin voimakkaasti, että se sopii mainiosti myös lihastesi hierontaan.

  LELO Smart Wand on aivan omassa laatuluokassaan sekä värinän tehokkuuden että muotoilun tyylikkyyden suhteen. Vibraattorin silikonista valmistetun mattapinnan ja metallinväristen ABS-muovista valmistettujen yksityiskohtien yhdistelmä antaa Smart Wand -vibraattorille erittäin ylellisen viimeistelyn. Ergonomisen muotoilun ansiosta vibraattoria on helppo hallita, ja joustava pää sopii hyvin klitoriksen stimulointiin.

  LELO Smart Wand Medium -vibraattorissa on kahdeksan eri värinätasoa, joita voit vaihtaa keskimmäisen painikkeen avulla, ja joiden voimakkuutta säädät plus- ja miinuspainikkeiden kautta. Koska yksi sen värinätasoista käyttää ns. SenseTouch-teknologiaa, sen värinä tehostuu vibraattorin koskettaessa ihoasi. Halutessasi vaihtaa SenseTouch-värinän ja normaalin värinän välillä, paina keskimmäistä painiketta 3-5 sekunnin ajan.

  Hieromasauvan silikonipinta on todella pehmeä ja tuntuu vielä pehmeämmältä kun käytät vibraattorin kanssa LELO:n omaa vesipohjaista liukuvoidetta. Smart Wand on vesitiivis ja siksi se on oivallinen myös suihkuleikkeihin.

  Smart Wand on ladattava mukana tulevalla laturilla. Se on pakattu tyylikkääseen laatikkoon ja sen mukana tulee soma satiininen säilytyspussi.

  Smart Wand Medium voitti AVN-palkinnon kategoriassa "Vuoden paras ylellinen seksilelu" vuonna 2012. Lisäksi vuonna 2013 se voitti Red Dot Design Award -palkinnon.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 220 x 58 x 42,5 mm.
  PAINO: 155 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava Li-ion 500 mAh 3,7 V.
  VÄRINÄTASOT: 8.
  ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Lelo Magix wand Hyvin pelaa ja pelittää....
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Loistava sauva Sauva on ihan mahtava, kyllä rouva tykkää, kun hankittiin kyseinen tuote. Orkut on taattu. Nopea lataus ja miellyttävä materiaali. Värinävariaatioita riittävästi.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Smart Wand Medium Hieromasauva -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *