LELO Soraya Ladattava Rabbit Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya

LELO Soraya Ladattava Rabbit Vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

219,00 €

  Kuvaus

  LELO Soraya on todella ylellinen, tuplastimulaatiota tarjoava vibraattori. Kuten kaikki LELO:n tuotteet, se on huippulaadukas sekä muotoilultaan että materiaaleiltaan, ja sen jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota. Tämä rabbit-vibraattori vie sinut nautinnon huipulle alta aikayksikön.

  Soraya on keskikokoinen vibraattori, joten se sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Sen kaarevassa, hoikassa muotoilussa ja kullanvärisissä yksityiskohdissa yhdistyy design ja käytettävyys ennennäkemättömällä tavalla.

  Vibraattorin dildo-osa stimuloi sinua sisältä samalla kun sen sivussa oleva kiihotin tuottaa nautintoa klitoriksellesi. Kiihotin on erittäin joustava, joten sen stimulaatio on hyvin pehmeää, mutta voit halutessasi myös painaa sitä klitorista vasten, jolloin sen värinä tuntuu huomattavasti voimakkaammin.

  Sorayan kaareva muotoilu auttaa sitä stimuloimaan G-pistettäsi. Sen ergonomisen kädensijan avulla käännät sitä helposti sopivaan asentoon, jotta se osuu juuri oikeisiin kohtiin.

  Sorayan tyvessä on kolme painiketta, joilla säädät sen kuutta erilaista värinäohjelmaa ja niiden kahdeksaa eri voimakkuutta. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi käyttää sitä myös suihkussa.

  Soraya on päällystetty laadukkaalla lääketieteellisellä silikonilla ja sen muoviosat ovat ftalaatitonta ABS-muovia. Suosittelemme käyttämään sen kanssa LELO:n vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja LELO:n seksilelun puhdistussuihkeella.

  LELO Soraya on ladattava mukana tulevalla laturilla, joten ei huolta paristojen loppumisesta kesken kaiken. Se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on myös laturi, satiinipussi säilytystä varten ja tyylikäs pieni rintakoru.

  Vibraattori oli mukana elokuvassa Fifty Shades Freed.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 22 x 2,2-6,9 cm.
  PAINO: 175 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (laturi mukana).
  VÄRINÄTASOT: 6 rytmiä/8 voimakkuutta.
  SÄÄDIN: 3 painiketta.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Maks. 4 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Maks. 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Soraya Ladattava Rabbit Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *