LELO Tiani 2 Kauko-ohjattava Vibraattori Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Tiani 2 Kauko-ohjattava Vibraattori Pareille

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

139,00 €

  Kuvaus

  Suosittu rakastelun aikana käytettävä LELO Tiani on päivitetty entistä paremmaksi. Upea parivibraattori on saanut varsinaisen kasvojenkohotuksen, ja lopputuloksena on Tiani 2, jossa on 50% tehokkaampi värinä, kahdeksan värinäohjelmaa ja uudelleenmuotoiltu sisään menevä osa, joka stimuloi nyt myös naisen G-pistettä. Tämä ylellinen vibraattori sopii täydellisesti pariskunnille, jotka haluavat värisevää lisäkiihotusta nauttiessaan toisistaan. Se on parhaimmillaan käytettynä yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

  Tiani 2:n mukana tulee kaksi erilaista sisään menevää osaa, joista voitte valita mieluisimman. Mukana on Tianin alkuperäinen kapeampi osa sekä uutena paksumpi, G-pistettä hyväilevä osa. Alkuperäinen osa sopii parhaiten esim. lähetyssaarnaaja-asentoon, kun taas paksumpi osa on parhaimmillaan hieman akrobaattisuutta vaativissa asennoissa, sillä se pysyy tiukemmin paikallaan. Kumpikaan sisään menevä osa ei värise, eli vain klitoriksen päällä lepäävän osan sisällä on moottori.

  Tiani 2 -vibraattoria on helppo ohjata joko vibraattorin itsensä kautta tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kaukosäädintä voi käyttää sekä plus- ja miinuspainikkeilla että ns. SenseMotion-teknologian avulla, jossa värinä muuttuu sen mukaan miten kaukosäädintä liikuttaa ja kääntelee. Sen avulla voitte myös tehdä omia värinärytmejä.

  Vibraattori on ladattava mukana tulevalla laturilla. Kaukosäädin toimii 2 x AAA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana. Kaukosäätimen kantomatka on peräti 12 m.

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voitte nauttia siitä myös suihkussa. Puhdistatte sen käytön jälkeen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiani 2 on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on mukana laturi, säilytyspussi ja käyttöohje.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS-muovi ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 8,4 x 4,2 x 2,8 cm.
  PAINO: 31 g.
  AKKU: Ladattava li-ion 70 mAh + 2 x AAA kaukosäätimelle (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pettymys Harmikseni useiden käyttökertojen jälkeen on todettava tuote huonoimmaksi leluksi tähän asti. Kostuessa lelu lähtee niinsanotusti karkuteille, ei voi käyttää hands freenä. Kahdestaan käytettäessä ei toivookaan että pysyisi paikallaan. Akun kesto on todella kehno, ei missään nimessä voi ottaa edes viikonloppu reissulle ilman laturia. Tuohon hintaan luulisi myös kultaisten osien olevan jotain metallia eikä muovia. Kovat olivat odotukset tästä ns ylellisestä vibraattorista, valitettavasti oli ihan pettymys.

  Jos siis puntaroit kahden tai useamman välillä, älä missään nimessä ota tätä.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tiani 2 Mahtava pieni vekotin
  Mies oli innoissaan tästä kun näki sen
  Mahtava lisä leikkeihin tai jos haluaa yksin nauttia
  Orgasmitakuu kyllä!
  Hinta-laatu -suhde on kohdillaan, laadukas ja ylellinen lelu.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Todellakin yllätys Huippulaadukas, mahtava vau-elämys mutta ei kovin hyvät käyttöohjeet eri funktioista, joten piti vähän säätää ennen kuin sitä oppi käyttämään.

  Tarjosi upean ja erilaisen kokemuksen kumppanin kanssa. Todellakin suosituksen arvoinen.

  En voi sanoa muuta kuin että kokeile!!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Tiani 2 Kauko-ohjattava Vibraattori Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *