Liberator Ramp Seksityyny
Liberator Ramp Seksityyny
199,00 €
Liberator Ramp Seksityyny  1
Liberator Ramp Seksityyny  2
Liberator Ramp Seksityyny  3
Liberator Ramp Seksityyny  4
Liberator Ramp Seksityyny  5
Liberator Ramp Seksityyny  6

Liberator Ramp Seksityyny

4.0 (2)
199,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos unelmoitte lukemattomista erilaisista seksiasennoista, Liberator Ramp on täysin välttämätön hankinta. Sen avulla voitte kokeilla niitäkin asentoja, joihin oma fysiikka ei riitä.

Kiilanmuotoinen tyyny mahdollistaa uusien asentojen kokeilemisen ja sen avulla tuttujakin asentoja voi kokeilla aivan uusista kulmista. Sen mukana tulee asentoehdotuksia, joista löytyy varmasti uusia suosikkeja. Liberator Ramp -tyynyä voi käyttää myös apuna sellaisten asentojen kokeiluun, jotka ovat muuten epämukavia tai vaikeita.

Liberator Ramp on pehmeä mutta tukeva tyyny, jossa on 45 asteen kulma. Se pysyy paikallaan käytön aikana, eikä se ole liukas ihoa vasten. Se on n. 30 cm korkea, 61 cm leveä ja 86 cm pitkä, ja siinä on irrotettava päällinen, jonka voi pestä pesukoneessa.

Tiedot

MATERIAALI: Tyyny polyuretaania, päällinen pehmeää mikrokuitua.
MITAT: 30 cm x 86 cm x 61 cm.

TUOTENUMERO: 15174.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Uusi tapa harrastaa seksiä!

Sänkyyn hauska lisä, joka mahdollistaa uudet asennot, tekee tutuista asennoista entistä parempia ja saa meidät nauttimaan entistä enemmän! Ainoa asia, joka on hieman hankala, on se, että kaltevaa sivua voi olla helppo "työntää" alaspäin, jos takapuoli ei ole tarpeeksi kaukana. Mutta ehdottomasti sijoitus, joka antaa vähänlisää. Lue lisää

-
5 4 1
Joka pennin arvoinen.

Odotettiin valtavaa pakettia, mutta koska tuote on tyhjiöpakattu, se ei ollut ongelma. Helppo purkaa ja valmistella. Maksaa vähän, mutta laatu ja käyttö ovat joka pennin arvoisia. Käytetään ilmoituksen kuvien mukaisesti, toimii tyydyttävästi. Hyvä tuotteen laatu, kiinteä tyyny, superpehmeä päällinen, mukava sametti. Pestäväpäällinen, joka on pakko olla. Voidaan käyttää koristeena, naamioituna joogatyynyksi ..? Uusi suosikkihuonekalumme! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi