Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori
89,90 €
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori  1
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori

Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori

2.7 (2)
89,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori kiihottaa eturauhasta, välilihaa ja kiveksiä samanaikaisesti, joten tämän intensiivisempää anaalistimulaatiota saa hakea.

Eturauhasstimulaattorissa on kaksi moottoria, jotka hierovat välilihaa ja anusta samalla kun anustapin sisällä oleva kuula liikkuu edestakaisin eturauhasta vasten. Lopputuloksena on uskomattoman nautinnollinen kokemus, joka vie orgasmisi aivan uusiin sfääreihin.

Love to Love HIM on ergonomisesti muotoiltu, ja sen kärjessä olevat kaksi uloketta kiertyvät kivesten ympärille, jolloin sen intensiiviset värinät ulottuvat vielä yhdelle erogeeniselle alueelle. Voit säätää stimulaattorin 11 eri värinätasoa mukana tulevan langattoman kaukosäätimen kautta, tai ehkä haluat antaa sen kumppanisi käsiin?

Eturauhasstimulaattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Sen sisään asetettava pituus on 9,5 cm ja halkaisijaltaan se on 3,8 cm leveimmästä kohdasta. Se on ladattava mukana tulevalla USB-johdolla. Pakkaukseen kuuluu myös säilytyspussi.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Ei (roisketiivis).
KOKONAISPITUUS: 14 cm, josta sisään asetettavaa n. 9,5 cm.
HALKAISIJA: 3,8 cm leveimmillään.
AKKU: Ladattava USB:n kautta.
VÄRINÄTASOT: 11.
KÄYTTÖAIKA: +2 h.
KANTOMATKA: 4 m.

TUOTENUMERO: 15316.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Säästä rahasi

En oikein tiedä mitä tämän on tarkoitus stimuloida ...uskomattoman äänekäs .... Käytä rahasi johonkin muuhun

-
5 2 1
Ei niin hämmästyttävä miltä näyttää.

Ensinnäkin olen 24-vuotias biseksuaali mies, joka on kokeillut seksileluja 16-vuotiaasta lähtien. Tuon kaltainen silikoninen eturauhasvibraattori olisi minulle unelma. Siinä on hyvä värinä, mukava materiaali ja ajatus "halauksista" kiveksille on loistava idea. Se on uskomattoman helppokäyttöinen ja ainoa asia, jota epäilin,oli se, mihin laturi laitetaan. (Näppäimen vieressä on hyvin pieni reikä, joka näyttää melkein vialta silikonissa. Ja en löytänyt käsikirjasta mitään siitä, mihinlaturin pitäisi mennä.) Valitettavasti en voi suositella tätä. Muotoilu on hyvä, mutta valitettavasti se ei todellakaan tee sitä työtä, jonka sen pitäisi tehdä.Luulen, että tämä vaihtelee henkilöstä toiseen, riippuen siitä, sopiiko se hyvin vai ei. Tästä johtuen tuskin pystyin huomaamaan pientä palloa, joka liikkui ylös jaalas tapin yläosassa, ja sain saman tuloksen olipa se sitten päällä tai pois päältä. Itse pistokkeen värinät ovat kuitenkin täydellisiä, lähinnä siksi, ettävaihtoehtoja on niin paljon, joten jokaiselle pitäisi löytyä jotakin. Se on kuitenkin niin äänekäs, että sen voisi kuulla julkisesti, jos melu ei riitä senpeittämiseen. (Esimerkiksi bussissa, jossa ihmiset vain istuvat puhumatta, joku vieressäsi istuva voisi kuulla sen.) Varret, joiden pitäisi tarttua kiveksiin, ovat liianlähellä itse tappia, ja tämä johti siihen, että vain varsien kärjet koskettivat kiveksieni takaosaa. Ei juuri sellaista, mitä voisi tuntea, eikä siksi jotain, jotavoisi käyttää. Se voi kuitenkin olla mahdollista, jos sinulla on joko luonnostaan pitkät kivekset tai olet venyttänyt niitä niin, että ne kurkottavat riittävästi alasja jäävät kiinni. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi