Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattori
Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattori
72,99 €
Mangasm Lifetime Stroker Vagina Onaniprodukt
Mangasm Lifetime Stroker Vagina Onaniprodukt
Mangasm Lifetime Stroker Vagina Onaniprodukt
Mangasm Lifetime Stroker Vagina Onaniprodukt
Mangasm Lifetime Stroker Vagina Onaniprodukt

Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattori

3.7 (1)
72,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Nyt voit saada elämäsi orgasmit ultrarealistisen Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattorin avulla.

Suurin osa markkinoilta löytyvistä masturbaattoreista on valmistettu TPE:stä tai muista muovimateriaaleista, mutta Mangasm erottuu joukosta, sillä se on valmistettu silikonista. Niinpä se kestää käyttöä 50-kertaisesti verrattuna tavallisiin holkkeihin.

Myös sen muotoilu on omaa luokkaansa, sillä sekä sen ulko- että sisäpuoli on muotoiltu 3D-skannauksen pohjalta, joka otettiin Miss World's Most Beautiful Vagina -voittajan intiimialueesta. Niinpä tarjolla on huikean luonnollinen käyttökokemus.

Työnny miellyttävän painavaan silikoniholkkiin ja nauti sen hyväillessä sinua jokaisella työnnöllä. Voit itse päättää holkin intensiteetin puristamalla sitä kädelläsi.

Mangasm Lifetime Stroker on valmistettu laadukkaasta silikonista ja sen sisällä on kiihottavia nystyröitä. Sen aukko menee koko tuotteen läpi, joten se on helppo huuhdella käytön jälkeen. Kooltaan se sopii useimmille miehille.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 19 cm.
SISÄHALKAISIJA: Alkaen 1 cm (aukko joustaa, joten sopii useimmille miehille).
LÄPI MENEVÄ REIKÄ: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 18331.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Silikoni, paras ystäväni

Ensi kertaa masturbaattoreita shoppaillessani halusin kerralla panostaa laatuun. Silikonisia leluja, varsinkaan edes etäisesti vaginaa muistuttavia, ei montaa löytynyt, joten päädyin Lifetime Strokeriin. Tukevat puoli kiloa silikonia yllätti paketista tullessaan pehmeydellään. Itselläni ei ole kokemusta TPE:stä tai muista vastaavistamateriaaleista, mutta olettaisin tämän silikonin pääsevän suhteellisen lähelle pehmeydessä. Silikoni ei kuitenkaan haali bakteereja TPE:n tapaan, joka tekee siitäturvallisemman ja pitkäkestoisemman materiaalin. Itse lelu voisi olla hintaansa nähden miellyttävämpikin. Noin keskivertopaksuiselle kalulle se on turhan tiukka, ja vaatiisiten myös runsaasti liukkaria. Lelun ollessa koteloimaton tiukkuutta saa kyllä tarvittaessa helposti lisättyä omalla kädellä, jos sille on tarvetta. Painetta saalisättyä myös tiettyyn kohtaan kalua; näin voi löytää juuri itselle sopivan tuntuman. Sisällä on pyöreän muotoisia nystyröitä, jotka ainakin omaan makuunistimuloivat vähän liiankin intensiivisesti - ehkä tämä on tottumiskysymys. Fleshlightin kaltaista vaihtuvaa tekstuuria tai muotoilua ei kannata odottaa, tuote on kokopituudeltaan identtisen tuntuinen. Ulkoisesti lelu näyttää oikein miellyttävältä, ja se on myös helppokäyttöinen. Reikä menee läpi asti, joten puhdistus on hyvinhelppoa. Yläpäästä saa myös kätevästi lisättyä liukkaria keskeyttämättä leikkejä. Pituudenkin luulisi riittävän suurimmalle osalle ihan juureen asti. Laatu onhyvä, kunhan saa tehtaalta jääneet silikoninrippeet pestyä pois. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi