Marc Dorcel Langaton Kiihotinkuula ja Anaaliholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Marc Dorcel Langaton Kiihotinkuula ja Anaaliholkki

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

  Kuvaus

  Marc Dorcel Langaton Kiihotinkuula ja Anaaliholkki tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia nauttia anaalistimulaatiosta. Kuulaa kauko-ohjataan näppärällä kaukosäätimellä, joten sitä voi hyvin käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa sujauttamalla se mukana tulevaan anaaliholkkiin. Jos haluat käyttää kiihotinkuulaa anustappina, aseta sen vain holkin sisälle, jolloin se on nopeasti käyttövalmis. Holkin tyvessä on imukuppi, jonka avulla anustapin voi kiinnittää koville, sileille pinnoille.

  Kaukosäädettävää kiihotinkuulaa voi hyvin käyttää myös julkisilla paikoilla tapahtuviin leikkeihin huomiota herättämättä. Voit ottaa kumppanisi nautinnon hallintaasi tai luopua hallinnasta itse antamalla kaukosäätimen pois osana tuhmaa leikkiä. Kaukosäätimen kantomatka on 30 metriä.

  Kiihotinkuulaa voi käyttää sellaisenaan vaginaalisesti, mutta anaalikäyttö vaatii sen asettamista holkkiin. Valittavana on 10 erilaista värinäasetusta.

  Vibraattori toimii 2 x AAA (LR03) -paristolla ja kaukosäädin 1 x 12V (LR23) -paristolla. Kaikki paristot ovat pakkauksessa mukana.

  Suosittelemme käyttämään kuulaa laadukkaan vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi (kuula), silikoni (holkki).
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Ei.
  PARISTOT:: 1 x A23, 2 x LR03.
  VÄRINÄTASOT: 10 erilaista.
  KUULAN PITUUS: 7,5 cm.
  KUULAN HALKAISIJA: 3,3 cm.
  KANTOMATKA: 30 m.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Marc Dorcel Langaton Kiihotinkuula ja Anaaliholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *