Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula
SÄÄSTÄ 33%
39,99 €
SÄÄSTÄ 33%
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula  1
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula  2
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula  3
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula  4

Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

3.7 (2)
59,99 € 39,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tuhma ja tyylikäs Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on täydellinen valinta kuumien parifantasioiden toteuttamiseen.

Kuulan pehmeät kurvit ja ergonominen muoto mukautuvat anatomiaasi, joten se on helppo asettaa oikeaan kohtaan emättimen sisälle. Siellä se hemmottelee sisäisiä erogeenisiä alueitasi 3 värinätasolla ja 7 rytmillä.

Huomiota herättämättömän kaukosäätimen avulla sinä ja kumppanisi voitte viedä leikit makuuhuoneen ulkopuolelle. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 10 metriä, joten se mahdollistaa ihanan esileikin konsertissa, ravintolassa tai vaikka elokuvissa.

Kun leikit muuttuvat erityisen kuumiksi, sekä kuulan että kaukosäätimen voi ottaa suihkuun mukaan. Kummatkin ovat vesitiiviitä ja kestävät niin suihkun kuin kylvynkin.

Sekä Dark Pod -kiihotinkuula että sen kaukosäädin on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla, joka ei sisällä ftalaatteja. Kumpikin niistä on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 9,2 cm, josta n. 7 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3,6 cm.
VÄRINÄTASOT: 3 tasoa ja 7 rytmiä.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
LATAUSAIKA: 150 min.
KÄYTTÖAIKA: 120 min.
KANTOMATKA: 10 m.
KIELI: Mm. englanti, saksa, ranska, espanja.

TUOTENUMERO: 21329.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Hullun hyvä!

Ostin sen lahjaksi vaimolleni. Ennen kuin menimme ulos, hän sai vibraattoriosan minulta. Sitten pidimme sen päällä, taksissa meidän piti sammuttaa se hetkeksi, koska orgasmi oli hyvin lähellä. Ainoa haittapuoli oli, että hallitseva henkilö ei tiedä, onko se päällä / pois päältä tai mikä ohjelma on käynnissä. Luulinsammuttaneeni sen... mutta niin ei ollut ja orgasmista ystäviemme sohvalla tuli kamppailu nautintoa vastaan ja yritys pitää asia muilta salassa. Nainen rakastaa sitä jatulemme käyttämään sitä monta kertaa samalla tavalla. Tuote tuntuu laadultaan todella hyvältä ja vaimon mielestä se sopii erittäin hyvin. Yksinkertaisesti loistavatuote. Lue lisää

-
5 5 1
Ehh

Hankin tämän mahdolliseen julkisilla paikoilla leikkiin, mutta en ollut kovin vaikuttunut. Ensinnäkin ulko-osa ei oikein ylety klitorikseen, joten se on enimmäkseen vain munan värinää. Alin asetus on hiljainen, mutta ei se ei oikein tunnu miltään ja korkein asetus on aivan liian kuuluva ja saa munaosan liukumaan ulos. Kaukosäätimelläei myöskään voi muuttaa värinäasetusta, sen voi vain kytkeä päälle tai pois. Munaosan värinät ovat mukavia, mutta en pidä sitä sopivana käytettäväksihuomaamattomasti julkisella paikalla. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi