Master Series Slave Häkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Master Series Slave Häkki
 • Master Series Slave Häkki
 • Master Series Slave Häkki

Master Series Slave Häkki

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

599,00 €

  Kuvaus

  Master Series Slave Häkki vie dominanssileikkinne aivan uudelle tasolle.

  Tämän helposti säädettävän häkin avulla voit asetella subisi juuri haluamaasi asentoon. Kun tangot on asetettu paikoilleen, ei häkistä ole ulospääsyä ennen kuin vapaus on ansaittu.

  Häkkiä voi käyttää esim. niin, että vartalo on muutoin sen sisäpuolella, mutta pää tai takamus jää vapaasti saataville sen ulkopuolelle, jolloin voitte toteuttaa kaikki kinkyt fantasianne.

  Päätä itse, milloin kuriton subisi pääsee vapauteen tästä pehmustetusta häkistä ja sitä odotellessa voit kiihottaa, kiusoitella ja nauttia hänestä haluamillasi tavoilla. Orjahäkki antaa kaikki ohjat käsiisi.

  Master Series Slave Häkki on valmistettu mustasta tukevasta teräksestä. Se on pituudeltaan 122 cm, leveydeltään 57 cm ja korkeudeltaan 72 cm.

  Tiedot

  MATERIAALI: Teräs, puu, vinyyli ja silikoni.
  PITUUS: 112 cm.
  LEVEYS: 57 cm.
  KORKEUS: 72 cm.
  KIELI: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Häkki pikku orjalle Häkki on melko pieni, suurikokoiselle sitä ei kannata suunnitella. Kokoamisessa on tekemistä, mutta sitten käyttö on jokseenkin helppoa. Kuten kokoaminen, säätö ja sulkeminen sujuvat kuusiokokoavaimella. Sisällä ei jää epäselväksi, että on alistettu. Alustan alle jää aukkoa, josta voisi ehkä kuvitella pakenevansa, mutta haluttaessa se voidaan ainakin lisätangoilla - tai vaikka muuten kahlitsemalla- helposti estää. Rakenne vaikuttaa koottuna varsin tukevalta, ei synny epäilystä, että sisältä päästäisiin voimakeinoin.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Master Series Slave Häkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: