Master Series Siveysvyö Pulteilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Master Series Siveysvyö Pulteilla
 • Master Series Siveysvyö Pulteilla
 • Master Series Siveysvyö Pulteilla

Master Series Siveysvyö Pulteilla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

49,90 €

  Kuvaus

  Tarvitseeko tottelematon orjasi muistutuksen nokkimisjärjestyksestä? Master Series Siveysvyö Pulteilla palauttaa säännöt mieleen ja lurjuksen ruotuun.

  Ultrakinky siveysvyö on varustettu teräväkärkisillä pulteilla. Niitä voi kiertää ulos- ja sisäänpäin riippuen siitä, kuinka tiukka ja kivulias kokemuksen tulee olla.

  Kompakti penishäkki ei salli kiihottumista, vaan pienimmätkin merkit erektiosta johtavat rangaistukseen. Teräväkärkisten pulttien paikkaa voi vaihdella, jotta oppitunnin voi räätälöidä tarpeiden mukaiseksi.

  Mukana on kaksi vaihdettavaa rengasta, jotka ovat sisähalkaisijaltaan 4,4 cm ja 4,9 cm. Itse häkin sisähalkaisija on 3,2 cm ja sen syvyys 3,5 cm.

  Siveysvyö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen mukana tulee riippulukko, kaksi avainta ja kuusiokoloavain.

  Tiedot

  MATERIAALI: Ruostumaton teräs.
  SYVYYS, PENISHÄKKI: 3,5 cm.
  SISÄHALKAISIJA, PENISHÄKKI: 3,2 cm.
  SISÄHALKAISIJA, RENKAAT: 4,4 cm ja 4,9 cm.
  MUKANA: Riippulukko ja 2 avainta sekä kuusiokoloavain.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Puhtaus on puoli ruokaa Rakastan piinata omaa pientä penistäni ja olen useasti ihaillut tätä ideaa piinaavasta siveysvyöstä mutta tässä on pahin seksilelujen ongelma, jonka takia välttelen tätä muuten erittäin hyvällä idealla varustettua lelua.

  Vaikka piinaava ja välin pitkäkestoinenkin kipu voi olla nautinto, ei silti kannata riskeerata liiaksi epäpuhtauksien kustannuksella erinäisten tulehdusten ja sairauksien muodossa. Tässäkin asiassa puhun kokemuksen myötä ja olen kuitenkin leikeissäni erittäin huolellinen ja tarkka ja onneksi näitä kokemuksia on ollut vain muutama.

  Näen kokemuksellani että tätä siveysvyötä on erittäin vaikea puhdistaa ja siksi suosittelen harkitsemaan todella tarkoin millaisen ikävyyden on hankkimassa tätä lelua katsoessa. Mutterin kierteet keräävät todella helposti epäpuhtauksia, koska niitä on erittäin hankala puhdistaa ja ihmisen eritteet sekä mahdolliset liukuvoiteet ovat ajan kanssa sellainen yhdistelmä että tämä lelu on epäpuhtauksien paratiisi muutaman käyttökerran jälkeen. Tätä on oikeasti syytä pohtia ennen kuin asetat tämän sen muutaman käyttökerran jälkeen penikseesi ja alat ruuvata pultteja piinaksi, jolloin ne kuljettavat kierteiden paratiisiasukkaat mukanaan kohti uhria. Ellei tätä lelua keitä ennen käyttöä, mitä en myöskään sen usko kestävän pidemmällä aikavälillä, suosittelen tätä vyötä ainoastaan erittäin erittäin huolellisille ja pikkutarkasta puhdistamisesta pitäville henkilöille. Eli kinky on mutta erittäin epäkäytännöllinen. Kunpa pulttien ja muttereiden tilalla olisi ollut metallisia sileitä tappeja tai piikkejä.

  Sinfulille terveisinä kuitenkin kiitokset että yritätte löytää miehisestä kivusta pitäville piinaavia leluja. Muut valtakuntamme toimijat ovat luopuneet jo leikistä turvautuen ainoastaan hyvin yleisiin ja perinteisiin ratkaisuihin. Meitäkin Beta-miehiä kuitenkin on, jotka nauttivat välillä rajuistakin leikeistä. Kunpa vain olisi vielä riittävästi Dominoita...
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Master Series Siveysvyö Pulteilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *