Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

36,90 €

  Kuvaus

  Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler on todella kinky ja nöyryyttävä lelu pariskunnille, joilla on jo aiempaa kokemusta alistusleikeistä.

  Tämä "kidutusväline" vie leikkinne aivan uudelle tasolle, sillä sen avulla saat takuulla kumppanisi vikisemään tuskasta. "Humbler" tarkoittaa tässä yhteydessä nöyryyttäjää, ja nöyryytystä tämä lelu todella saa aikaan.

  The Humbler toimii eräänlaisena häpeäpaaluna miehen kiveksille. Ruuvaa Humblerin osat löysemmälle, aseta miehen kivekset niiden väliin ja kiristä ne niin kireälle kuin on tarpeen. Mies kokee intensiivistä ja tuskallistakin häpeää ja nautintoa Humblerin puristuksessa.

  Vähiten kipua aiheuttava asento Humblerin kanssa on polvet koukussa vatsaa vasten. Mies voi myös kokeilla ryömiä varovasti Humblerin ollessa paikallaan, mikä lisää kierroksia leikkiin ja on erityisen tuskallista.

  The Enforcer Black Wooden Humbler on valmistettu mustasta, kovasta puusta, joka ei varmasti päästä otteestaan. Se on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Puu ja metalli.
  KOKO: 33 cm pitkä.
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.

  Muistattehan, että BDSM-leikeissä toistenne kuunteleminen ja kunnioittaminen ovat avainasemassa, ja että molempien osapuolien tulee suostua leikkeihin ja niihin liittyvään kipuun ennen kuin aloitatte.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *