Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat
 • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat
 • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat

Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Jos haluat viedä geishakuulaleikit aivan uudelle tasolle, eikä liian painavaa tai täyttävää välineistöä ole keksittykään, kannattaa tutustua näihin Master Series -tuotemerkin Titanica Extreme Steel Orgasmikuuliin.

  Tyylikkäät, kiillotetusta teräksestä valmistetut kuulat viedään emättimeen, jossa ne stimuloivat nautinnollisesti. Niitä voi käyttää myös ihon stimulointiin tai hierontaan kaikkialla vartalolla. Voit halutessasi viilentää tai lämmittää niitä ennen käyttöä saadaksesi erilaisen käyttökokemuksen.

  Nämä erittäin suuret ja painavat kuulat ovat osa amerikkalaista Master Series -tuotesarjaa. Yhden kuulan paino on n. 250 g. Kokonsa ja painonsa vuoksi kuulat stimuloivat voimakkaasti ja sopivat parhaiten käyttäjille, joilla on erittäin vahvat lantionpohjalihakset.

  Kuulat ovat erityisesti dominanssia harrastavien suosiossa, sillä kuulien sisällä pitäminen vaatii ponnistuksia, ja jos ote lipsuu, seuraa tietenkin rangaistus.

  Kuulat on helppo ottaa ulos käytön päätteeksi, sillä painovoima vetää ne vääjäämättä ulos käyttäjän ollessa pystyasennossa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kiillotettu teräs.
  HALKAISIJA: 5 cm.
  PAINO: Yhden kuulan paino on n. 250 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Lopputulos
  Isot ja painavat kuulat Vastasi täysin kuvaustaan. Ikävä kyllä kuulat jäivät jumiin sisälleni. Ekan sain ulos parin tunnin jälkeen kun ponnistin kyykyssä, mutta toinen ei tullut ulos vielä seuraavana päivänäkään, ei edes ruokalusikan avulla. Jouduin poistattamaan sen päivystyksessä. Aiemmin olen käyttänyt vain narullisia alle 50g kuulia pari kertaa, joten ei tullut mieleenkään, että näin painavat voivat jumittua niin tiukasti sisään treenaamattomaan toosaan.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Master Series Titanica Extreme Steel Orgasmikuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *