Mister B Vac Rack Alipainesänky
Mister B Vac Rack Alipainesänky
319,00 €
Mister B Vac Rack Alipainesänky  1

Mister B Vac Rack Alipainesänky

Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
319,00 €
Yhteenveto
Kuvaus

Mister B Vac Rack Alipainesänky muuttaa makuuhuoneesi ultimaattiseksi fetissileikkikentäksi.

Ryömi kahden laadukkaan lateksikerroksen väliin, anna kumppanisi imeä ilma pois sängyn sisältä imurin avulla ja nauti todella intensiivisestä, kaiken muun poissulkevasta tuntemuksesta.

Maatessasi lukittuna paikoillesi tällä täysin ainutlaatuisella tavalla, olet todellakin kumppanisi armoilla, jolloin kaikki aistisi terävöityvät.

Kaikki kosketukset lateksikerrosten läpi tuntuvat voimakkaammilta kuin koskaan aiemmin. Intiimialueella olevan aukon läpi kumppanisi voi kiihottaa sinut ennenkokemattoman voimakkaisiin orgasmeihin, sukupuolestasi riippumatta.

Imuria lukuun ottamatta tämä setti sisältää kaiken mitä tarvitsette sen käyttämiseksi. Tätä kiihottavampia fetissileikkejä saa hakea! Alipainesängyssä on ilma-aukko sekä erillinen putki, joka pitää huolen hapen kulusta.

TÄRKEÄÄ: Alipainesänky on erittäin intensiivinen fetissilelu. Tutustu sen käyttöohjeisiin huolellisesti ennen kuin otat sen käyttöön ja noudata kaikkia turvallisuusohjeita.

Sisäkorvan suojaamiseksi alipainesängyn kanssa on aina käytettävä korvatulppia ja lateksinaamiota (molemmat tulevat mukana).

Älä KOSKAAN jätä ketään alipainesängyn sisälle valvomatta. Sopikaa turvasanasta ennen sängyn käyttöönottoa, jotta leikki on turvallista ja nautinnollista teille molemmille.

Tiedot

MATERIAALI: Lateksi, PVC.
LATEKSIN PAKSUUS: 0,4 mm.
KOKO: 210 x 110 cm.
MUKANA: PVC-putki (joka kootaan tukevaksi kehikoksi), ilmaputki, korvatulpat, lateksinaamio, lateksinen säilytys- ja kuljetuslaukku, yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi