Motorbunny Sex Machine Deluxe Bundle

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Motorbunny Sex Machine Deluxe Bundle

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

1 495,00 €

1 295,00 €

  Kuvaus

  Eikö mikään ole tarpeeksi villiä? Siinä tapauksessa Motorbunny on täydellinen seksikone juuri sinulle!

  Kriitikoiden ylistämä Motorbunny on klassinen ride-on -seksikone, joka tarjoaa ratsastajalleen räjähtäviä orgasmeja parhaaseen cowboy- tai cowgirl-tyyliin.

  Sen mukana saat yhteensä 7 erilaista lisäosaa, jotka on valmistettu TPE:stä tai silikonista. Tarjolla on niin klitoris-, G-piste-, vaginaalista kuin anaalistimulaatiotakin. Kokeile kaikkia käyttömahdollisuuksia ja löydä omat suosikkisi.

  Nauti sekä kiihottavasta värinästä että jännittävistä "swirl"-liikkeistä, jotka saavat valitun lisäosan pyörimään. Mukana tuleva jakkara tarjoaa jotain mihin nojata tai mistä pitää kiinni, kun meno äityy todella hurjaksi.

  Seksikonetta ohjataan johdollisella kaukosäätimellä tai sen voi kytkeä älypuhelinsovellukseen, jolloin tarjolla on valtavasti eri lisätoimintoja ja seksikonetta voi ohjata mistä tahansa maailman kolkasta. Moottori värisee peräti 7000 kertaa minuutissa, joten luvassa on todella villiä menoa.

  Laitteen mukana tulee kaksi päällystä seksikoneelle, joista toinen on musta ja toinen pinkki. Kantokyky enint. 450 kg tai 2 henkilöä.

  Tiedot

  SEKSIKONE: Korkeus 25 cm x leveys 33 cm x pituus 32 cm.
  VÄRINÄTASOT: Jopa 7000 minuutissa, 0,08 hevosvoimaa.
  PYÖRIMISLIIKKEET: 0,04 hevosvoimaa.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  KAUKOSÄÄDETTÄVÄ: Kyllä, johdollinen kaukosäädin.
  SOVELLUS: Android tai iOS -yhteensopiva. Mahdollistaa sekä läheltä tapahtuvan Bluetooth-ohjauksen että langattoman verkon kautta tapahtuvan ohjauksen mistä tahansa.
  PAINO: 8 kg.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  MUKANA: 4 kpl TPE:stä valmistettuja lisäosia, 3 kpl silikonisia lisäosia, jakkara, kaukosäädin sekä pinkki ja musta päällys seksikoneelle.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Motorbunny Sex Machine Deluxe Bundle

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *