Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori
 • Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori
 • Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori
 • Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori

Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori värisee nautinnollisen tehokkaasti. Se sopii mainiosti sekä bändin faneille että muille heavy metal -estetiikkaa arvostaville. Vibraattori on brittiläisen heavy metal -legenda Motörheadin suunnittelema ja osa neljän erilaisen vibraattorin sarjaa. Kaksi niistä on nimetty Overkill-albumin mukaan ja kaksi Ace of Spades -albumin mukaan. Kaikki neljä vibraattoria on koristeltu bändin ikonisella logolla ja osassa niistä on myös aivan yhtä tunnettu kallosymboli.

  Overkill 10 Function -vibraattori on 9,5 cm pitkä, joten se sujahtaa todella näppärästi taskuun tai käsilaukkuun mukaan. Siinä on 10 erilaista värinäohjelmaa, joista kolme on tasaista ja loput seitsemän rytmikkäitä. Pienessä vibraattorissa on kunnolla potkua, niin kuin hevimetallibändin nimikkotuotteelta voi odottaakin.

  Täysin vesitiivis vibraattori on valmistettu ABS-muovista ja sen voi ottaa mukaan niin suihkuun kuin kylpyynkin. Se sopii mainiosti sekä soololeikkeihin että kumppanin kanssa käytettäväksi. Suosittelemme käyttämään sen kanssa liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Voit käyttää sekä vesi- että silikonipohjaista liukuvoidetta.

  Aseta erikseen hankittava paristo vibraattorin sisään, kierrä korkki kunnolla kiinni ja olet valmis nautintoon. Käynnistät vibraattorin painamalla pohjassa olevaa painiketta 2-3 sekunnin ajan. Sen jälkeen voit vaihdella värinäohjelmien välillä painamalla painiketta lyhyesti. Sammutat vibraattorin painamalla painiketta parin sekunnin ajan, kunnes värinä loppuu.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi.
  KOKO: 9,5 cm pitkä, 5,5 cm ympärysmitaltaan.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: 10 erilaista.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Motörhead Overkill 10 Function Bullet-vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *