Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo toimii yhteistyössä sähköseksilaitteesi kanssa, jolloin se välittää nautinnollisia sähköimpulsseja anukseesi.

  Big Bend It on osa Mystimin silikonista valmistettujen sähköseksilelujen sarjaa. Se on todella upea, joustava anaalidildo, joka sopeutuu vartalosi muotoihin.

  Anaalidildon toimintaperiaate on nk. Flex & Stay, eli voit taivuttaa dildon juuri haluamaasi asentoon ja se säilyttää sen. Vähän niin kuin rautalanka, jonka voi taivuttaa eri asentoihin.

  Dildon taivuteltavuus lisää sen käyttömukavuutta huomattavasti. Lisäksi sen pohjassa on ergonomisesti muotoiltu kädensija, jolla sen liikkeitä on helppo hallita.

  Dildon varsi muodostuu kolmesta erikokoisesta kuulasta, jotka tarjoavat nautinnollista stimulaatiota. Dildon ulkoneva kädensija stimuloi lisäksi välilihan aluetta dildon ollessa koko pituudeltaan sisälläsi.

  Big Bend It on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkkiseltä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Muista aloittaa rauhallisesti, sillä dildo voi välittää hyvinkin voimakkaita sähköimpulsseja.

  Huomioithan, että Big Bend It on yhteensopiva Mystimin sähköseksisettien kanssa (mm. Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti sekä Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti). Voit käyttää sitä myös Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  PITUUS: 18 cm.
  HALKAISIJA: 1,5-4,4 cm.
  LIITIN (SISÄÄNTULO): 2 mm:n naarasliitin.
  YHTEENSOPIVUUS: Mm. Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *