Mystim Big Bend-it Prostate Stimulator
Mystim Big Bend-it Prostate Stimulator
79,90 €
Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo  1
Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo  50
Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo  100

Mystim Big Bend-it Prostate Stimulator

4.4 (1)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
79,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo toimii yhteistyössä sähköseksilaitteesi kanssa, jolloin se välittää nautinnollisia sähköimpulsseja anukseesi.

Big Bend It on osa Mystimin silikonista valmistettujen sähköseksilelujen sarjaa. Se on todella upea, joustava anaalidildo, joka sopeutuu vartalosi muotoihin.

Anaalidildon toimintaperiaate on nk. Flex & Stay, eli voit taivuttaa dildon juuri haluamaasi asentoon ja se säilyttää sen. Vähän niin kuin rautalanka, jonka voi taivuttaa eri asentoihin.

Dildon taivuteltavuus lisää sen käyttömukavuutta huomattavasti. Lisäksi sen pohjassa on ergonomisesti muotoiltu kädensija, jolla sen liikkeitä on helppo hallita.

Dildon varsi muodostuu kolmesta erikokoisesta kuulasta, jotka tarjoavat nautinnollista stimulaatiota. Dildon ulkoneva kädensija stimuloi lisäksi välilihan aluetta dildon ollessa koko pituudeltaan sisälläsi.

Big Bend It on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkkiseltä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Muista aloittaa rauhallisesti, sillä dildo voi välittää hyvinkin voimakkaita sähköimpulsseja.

Huomioithan, että Big Bend It on yhteensopiva Mystimin sähköseksisettien kanssa (mm. Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti sekä Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti). Voit käyttää sitä myös Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
PITUUS: 18 cm.
HALKAISIJA: 1,5-4,4 cm.
LIITIN (SISÄÄNTULO): 2 mm:n naarasliitin.
YHTEENSOPIVUUS: Mm. Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

TUOTENUMERO: 13013.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Tuhma kaveri.

Tämä e-dildo on selvästi rahan arvoinen. Materiaali on miellyttävä koskettaa, ja sama pätee myös asettamiseen (vesipohjaisella liukasteella). Siinä on tuhma muotoilu ja haluan heti leikkiä dildolla, kun saan sen käsiini. Sen muotoilu tekee siitä helpon työskennellä. Elektrodijohdot istuvat hyvin kahden sisäänrakennetun liittimenpohjassa. Ainoa ongelma, jonka olen kokenut, on se, että tapit ovat saattaneet olla kiinni pohjassa eivätkä sivussa, koska ne voivat tulla hieman tielle. Ongelma voidaanratkaista kääntämällä dildoa niin, että kahva on alaspäin. Se ei anna suurta iskua, kun laitat sen täydelle teholle. Luulen sen johtuvat luultavasti materiaalista.Mutta tätä pientä tuhmaa kaveria voi ehdottomasti suositella. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi