Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Mystim

Mystim valmistaa ylellisiä ja upeita sähköseksileluja. Mystim e-stim -lelujen avulla pääset kokeilemaan uudenlaista nautinnollisen stimulaation muotoa, ja koska tuotemerkiltä löytyy myös monenlaisia lisälaitteita leluihinsa, löydät niistä varmasti itsellesi sopivia tuotteita.

Mystim - kiihottavan stimuloivia sähköseksileluja

Mystim e-stim -leluja sekä aloittelijoille että kokeneille

Ihmisen vartalossa on miljoonia hermopäätteitä, jotka välittävät viestejä aivoihimme sähköisen hermoimpulssin avulla pienimmästäkin hipaisusta. Näin ollen kosketuskin on oikeastaan eräänlainen sähköimpulssi. Etenkin intiimialueet ja niiden ympäristö ovat todella aistiherkkiä alueita, jotka ovat virittyneet vastaanottamaan kihelmöivän nautinnollisia signaaleja. Siksi onkin luonnollista käyttää myös itse sähköimpulsseja tuomaan eroottista mielihyvää.

Tämä stimulaation muoto on ollut osa eroottisia leikkejä jo pitkään, mutta on vasta viime aikoina saanut ansaitsemaansa suosiota. Monia toki kauhistuttaa vieläkin ajatus sähköstimulaatiosta, ja siihen voi liittyä kivuliaitakin mielikuvia. On kuitenkin olemassa monia erilaisia tapoja ja intensiteettejä nauttia sähköstimulaatiosta, aivan hellästä jännitteestä voimakkaaseen aistikokemukseen. Sähköisiin nautintoihin löytyykin paljon turvallisia ja laadukkaita sähköseksileluja. Mystim on yksi suosituimmista sähköseksivälineitä tuottavista tuotemerkeista. Yritys haluaa tehdä selväksi, että sähkö on normaali stimulaation muoto siinä missä tavallisen vibraattorin värinäkin.

Mystim e-stim -valikoimasta löytyy perinteisiä tyylikkäitä dildovibraattoreita ja anaalileluja, masturbaattoreita, geishakuulia, sekä myös BDSM-henkisempiin leikkeihin soveltuvia virtsaputkikyniä ja siveysvöitä - jotka kaikki tarjoavat sähköstimulaatiota. 

Turvallisuus ennen kaikkea

Mystim on ollut markkinoilla jo vuodesta 2005. Yhtiön perustajilla on aikaisempaa kokemusta muun muassa lääketieteellisen tekniikan saralta, mikä näkyy tuotteiden korkeassa laadussa ja käyttöturvallisuudessa. Saksalainen tuotemerkki valmistaa sähköseksilelujen lisäksi myös perinteisempiä seksileluja ja monet sähköstimuloivistakin tuotteista tarjoavat “tavallisempaa” stimulaatiota, kuten värinää.

Turvallisuus on aina äärimmäisen tärkeää, joten ennen kuin ryhdyt sähköhommiin, sinun tulee tietää muutama asia. Pään ja kasvojen alueelle ei saa koskaan johtaa sähköimpulsseja, koska osa alueen hermopäätteistä on suorassa yhteydessä aivoihin. Myöskään kaulaa tai sydämen aluetta ei saa stimuloida sähköllä, koska se voi johtaa pahimmillaan hengenvaaralliseen onnettomuuteen. Jos käytät sydämentahdistinta tai muita sähköllä toimivia lääketieteellisiä laitteita, keskustele lääkärin kanssa sähköseksilelujen käytöstä.

Kun otat ensimmäistä kertaa Mystim e-stim -seksilelusi esille, suosittelemme, että aloitat hellävaraisesti matalimmalla intensiteetillä. Kun tunnet olosi mukavaksi, voit säätää voimakkuutta pikkuhiljaa suuremmaksi.

Mystim tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota moneen makuun

Sähköseksileluista puhuessa käytetään yleisesti e-stim -etuliitettä, josta selviää, minkä tyyppistä stimulaatiota tuote tarjoaa. Monet kuvittelevat, että sähköseksi kuuluu vain äärimmäisiin BDSM-leikkeihin, mutta se ei pidä paikkaansa. Useimpia leluja voi säätää täysin oman maun mukaan. Pieni jännite tarjoaa nautinnollista ja pitkäkestoista stimulaatiota, joka vapauttaa mielihyvähormoneja kuten endorfiineja, ja voi olla että jäät koukkuun tähän stimulaation muotoon. Jos olet jo kokeneempi sähköimpulssien kanssa ja kaipaat volyymiä, Mystimin leluista löytyy potkua myös voimakkaampaan stimulaatioon.

Mystim on voittanut laadukkailla tuotteillaan lukuisia palkintoja ja yritys jakaa kattavasti tietoa sähköseksistä ja siihen tarkoitetuista tuotteista sekä sivuillaan että tuotteen mukana tulevassa käyttöohjeessa. 

Sähköseksileluille on kehitetty myös yhteensopivia voiteita ja elektrodigeelejä, jotka tehostavat tuotteiden vaikutusta entisestään ja voivat myös pidentää elektrodien käyttöikää. Jos sinulla on kysyttävää tämän sivun tuotteista tai muista verkkokauppamme eroottisista välineistä, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful