Mystim Charging Chester
Mystim Charging Chester
93,99 €
Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone
Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone

Mystim Charging Chester

93,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Uutuus: Mystim Charging Chester on ideaali dildo sinulle, joka haluat kokeilla sähköistä stimulaatiota vaginaalisesti tai anaaliin. Charging Chester on tyylikäs sähködildo, joka on valmistettu silikonista, ja takuuvarmasti antaa sinulle intensiivisen ja kiihottavan kokemuksen. Dildon varsi on vähän kaareva ja sen kärki on muotoiltu tuomaan lisästimulaatiota.

Charging Chester on valmistettu joustavasta silikonista, joten sitä voi hieman taivuttaa halutessaan. Näin se sopii paremmin erilaisten kehojen anatomiaan ja osuu oikeisiin paikkoihin. Juuressaan Charging Chesterillä on iso kromipinnoitettu kahva, joka tekee dildosta helppokäyttöisen.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä Charging Chesterin kanssa, jotta sen aknssa leikkiminen on vieläkin miellyttävämpää leikin alussa.

Näin käytät Mystim Charging Chesteriä:
Aktivoit dildon sähköstimulaattorit kiinnittämässä sen esimerkiksi Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikkoon. Laatikon kaapelit kiinnitetään suoraan Charging Chesteriin.

Suosittelemme, että asetat dildon paikalleen ennenkuin käännät sähköstimulaation päälle, jotta löydät helposti oikeanlaisen voimakkuuden nautintoosi. On aina hyvä idea aloittaa mahdollisimman vähäisellä voimalla ja intensiteetillä, ja nostaa voimakkuuksia löytääksesi oikean tason.

Kun olet valmis Charging Chesterin kanssa, voit helposti puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Muista varmistaa, että dildo on täysin kuiva ennenkuin yhdistät sen sähkölaitteeseen uudelleen.

HUOM: Charging Chester tarvitsee sähkölaatikon toimiakseen. Sähköseksilaatikko myydään erikseen. Jos sinulla on jo sähkölaatikko, pitää siinä olla pyöreät liittimet, jotta voit käyttää tätä dildoa. Mystim Charging Chester silikonidildo sopii yhteen Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikon, Mystim Pure Vibes Analog Sähköseksilaatikon ja ElectraStim ElectraPads Sähkösetin kanssa.

Tiedot

PITUUS: 23, 5 cm josta n. 14 sisään asetettavaa pituutta.
HALKAISIJA: 3,3-4,1 cm.
MATERIAALI: Lääkesilikoni ja kromi.
FTALAATTIVAPAA: Kyllä
LATEKSIVAPAA: Kyllä
NIKKELIVAPAA: Kyllä
LIITIN: Pöyreä liitin.
HYVÄKSYTTY: CE hyväksytty.
SOPII: Mystim Pure Vibes Analog Sähköseksilaatikko, Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikko ja ElectraStim ElectraPads Sähkösetti.

TUOTENUMERO: 13789.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi