Mystim Charging Chester

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone
 • Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone

Mystim Charging Chester

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Uutuus: Mystim Charging Chester on ideaali dildo sinulle, joka haluat kokeilla sähköistä stimulaatiota vaginaalisesti tai anaaliin. Charging Chester on tyylikäs sähködildo, joka on valmistettu silikonista, ja takuuvarmasti antaa sinulle intensiivisen ja kiihottavan kokemuksen. Dildon varsi on vähän kaareva ja sen kärki on muotoiltu tuomaan lisästimulaatiota.

  Charging Chester on valmistettu joustavasta silikonista, joten sitä voi hieman taivuttaa halutessaan. Näin se sopii paremmin erilaisten kehojen anatomiaan ja osuu oikeisiin paikkoihin. Juuressaan Charging Chesterillä on iso kromipinnoitettu kahva, joka tekee dildosta helppokäyttöisen.

  Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä Charging Chesterin kanssa, jotta sen aknssa leikkiminen on vieläkin miellyttävämpää leikin alussa.

  Näin käytät Mystim Charging Chesteriä:
  Aktivoit dildon sähköstimulaattorit kiinnittämässä sen esimerkiksi Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikkoon. Laatikon kaapelit kiinnitetään suoraan Charging Chesteriin.

  Suosittelemme, että asetat dildon paikalleen ennenkuin käännät sähköstimulaation päälle, jotta löydät helposti oikeanlaisen voimakkuuden nautintoosi. On aina hyvä idea aloittaa mahdollisimman vähäisellä voimalla ja intensiteetillä, ja nostaa voimakkuuksia löytääksesi oikean tason.

  Kun olet valmis Charging Chesterin kanssa, voit helposti puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Muista varmistaa, että dildo on täysin kuiva ennenkuin yhdistät sen sähkölaitteeseen uudelleen.

  HUOM: Charging Chester tarvitsee sähkölaatikon toimiakseen. Sähköseksilaatikko myydään erikseen. Jos sinulla on jo sähkölaatikko, pitää siinä olla pyöreät liittimet, jotta voit käyttää tätä dildoa. Mystim Charging Chester silikonidildo sopii yhteen Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikon, Mystim Pure Vibes Analog Sähköseksilaatikon ja ElectraStim ElectraPads Sähkösetin kanssa.

  Tiedot

  PITUUS: 23, 5 cm josta n. 14 sisään asetettavaa pituutta.
  HALKAISIJA: 3,3-4,1 cm.
  MATERIAALI: Lääkesilikoni ja kromi.
  FTALAATTIVAPAA: Kyllä
  LATEKSIVAPAA: Kyllä
  NIKKELIVAPAA: Kyllä
  LIITIN: Pöyreä liitin.
  HYVÄKSYTTY: CE hyväksytty.
  SOPII: Mystim Pure Vibes Analog Sähköseksilaatikko, Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikko ja ElectraStim ElectraPads Sähkösetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Charging Chester

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *