Mystim Current Conrad E-Stim Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Mystim Current Conrad E-Stim Dildo
 • Mystim Current Conrad E-Stim Dildo
 • Mystim Current Conrad E-Stim Dildo

Mystim Current Conrad E-Stim Dildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Mystim Current Conrad on erinomainen hankinta, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan sähköseksileluja. Current Conrad on tyylikäs, aavistuksen kaareva dildo, joka on valmistettu mustasta silikonista. Sen voi yhdistää sähköseksilaitteeseen, jolloin se tarjoaa intensiivisen ja erittäin kiihottavan käyttökokemuksen.

  Current Conrad on pehmeä ja joustava, joten sitä voi taivuttaa kevyesti. Siten sen saa osumaan juuri oikeisiin kohtiin käytön aikana, käytitpä sitä vaginaalisesti tai anaalisesti. Nikkelittömällä kromilla päällystetyn kookkaan kahvan avulla dildoa on helppo ohjata.

  Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Current Condradin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Voit aktivoida Conradin sähköstimulaatio-ominaisuudet kytkemällä sen sähköseksilaitteeseen (esim. Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti). Sähköseksilaitteen johdot kytketään suoraan Current Conradiin.

  Suosittelemme viemään dildon emättimeen tai anukseen ennen kuin aktivoit sähköstimulaation, jotta intensiteetti on helpompi säätää oikealle tasolle. Aloita aina matalimmalta intensiteettitasolta ja etene hitaasti tehokkaammille tasoille, jotta kokemus ei muutu liian intensiiviseksi.

  Käytön jälkeen irrota johdot Current Conradista ja puhdista dildo lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Muista varmistaa, että dildo on täysin kuiva ennen kuin kytket sen uudelleen sähköseksilaitteeseen.

  Huomioithan, että Current Conrad vaatii erillisen sähköseksilaitteen toimiakseen. Sähköseksilaitteet myydään erikseen. Current Conrad on yhteensopiva mm. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin sekä Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin kanssa. Sen voi kytkeä myös muihin sähköseksilaitteisiin, joissa on pyöröliitin-sisääntulo.

  Tiedot

  PITUUS: 23,5 cm, josta n. 13 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 2,9-3,6 cm.
  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja kromi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  NIKKELITÖN: Kyllä.
  LIITIN: Pyöröliitin.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  YHTEESOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Current Conrad E-Stim Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *