Mystim Proper Finn E-stim Virtsaputkikynä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Proper Finn E-stim Virtsaputkikynä

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Mystim Proper Finn E-stim Virtsaputkikynä on virtsaputken laajennin, joka johtaa sähköä suoraan virtsaputkeen. Suosittelemme sitä ainoastaan kokeneemmille käyttäjille.

  Kun kytket Proper Finn -sähkökynän sähköä tuottavaan laitteeseen (hankittava erikseen), se saa aikaan pistelevän tuntemuksen, joka tuntuu todella stimuloivalta virtsaputken sisällä.

  Virtsaputkikynän yläosassa on musta rantu, joka jakaa kynän plus- ja miinusosaan. Jotta voit tuntea kynän kautta johdettavat sähköimpulssit, sinun täytyy saada ihokontakti kynän molempiin osiin. Näin ollen, jos kumppanisi pitää kynää kädessään samalla kun sen yläpää on viety virtsaputkesi sisään, et tunne sähköimpulsseja. Sinun täytyy itse koskettaa sekä rannun ylä- että alapuolella olevaa osaa kynästä, jotta sähköimpulssit tuntuvat halutusti.

  On erittäin tärkeää, että etenet kynän käytön kanssa varovasti, sillä se voi välittää todella voimakkaita sähköimpulsseja.

  Proper Finn -virtsaputkikynä on valmistettu metallista, joten sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä. Pidä sitä jääkaapissa tai lämpöpatterin päällä ennen käyttöä, mutta testaa lämpötila ensin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet kynän intiimialueille.

  Huomioithan, että jos sinulla on jo sähköä tuottava laite käytössäsi, täytyy siinä olla pyöröliittimeen sopiva aukko, jotta se on yhteensopiva Proper Finnin kanssa. Proper Finn sopii käytettäväksi esim. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin sekä Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin kanssa. Jos hankit adapterin, jolla muutat pyöröliittimen 2 mm:n naarasliittimeksi, voit käyttää Proper Finniä myös Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

  Tiedot

  PITUUS: 21 cm.
  LEVEYS: 10 mm.
  MATERIAALI: Kiillotettu ruostumaton kirurginteräs.
  LIITIN: Pyöröliitin.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Proper Finn E-stim Virtsaputkikynä

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *