Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä
 • Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

78,90 €

  Kuvaus

  Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä on virtsaputkeen asetettava verrattain ohut dilataattori, joka voi välittää kiihottavia sähköimpulsseja kun kytket sen sähköseksilaitteeseesi. Suosittelemme sitä ensisijaisesti kokeneemmille käyttäjille.

  Kytke Slim Finn erikseen hankittavaan sähköseksilaitteeseen ja vie dilataattori varovasti virtsaputken sisälle. Sen välittämät sähköimpulssit tuntuvat intensiivisiltä virtsaputken sisällä, mikä on monista todella kiihottavaa.

  Muistathan edetä hitaasti ja varovasti sähköimpulssien kanssa, sillä Slim Finn voi välittää erittäin voimakkaitakin impulsseja.

  Slim Finn on valmistettu käsin kiillotetusta lääketieteellisestä alumiinista ja sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä. Muista kuitenkin tarkistaa lämpötila aina ensin esim. käsivarren iholla.

  Puhdistat dilataattorin helposti seksilelun puhdistussuihkeella, jotta varmistat korkean hygieniatason.

  Jos omistat jo sähköseksilaitteen, tulee siinä olla pyöröliittimeen sopiva sisääntulo, jotta se on yhteensopiva Slim Finn -dilataattorin kanssa. Voit käyttää esim. Mystim Tension Lover Digitaalista Sähköseksisettiä tai Mystim Pure Vibes Analogista Sähköseksisettiä sen kanssa. Jos hankit lisäksi adapterin, voit käyttää sitä myös Rimban Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

  Tiedot

  PITUUS: 15 cm.
  HALKAISIJA: 0,6 cm.
  MATERIAALI: Kiillotettu alumiini.
  LIITIN: Pyöröliitin.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti sekä adapterin avulla myös muunlaiset sähköseksilaitteet.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Slim Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *