Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

129,00 €

  Kuvaus

  Mystim Tension Lover on digitaalinen sähköseksiin tarkoitettu setti, joka sisältää kaiken tarvittavan sähköseksistä nauttimiseen. Sen avulla voit kokeilla aivan uudenlaisia tuntemuksia ja tuoda vaihtelua seksielämääsi.

  Voit kytkeä kontrolliyksikköön settiin kuuluvat itsekiinnittyvät elektrodit, tai voit ostaa erikseen setin kanssa yhteensopivia dildoja, tappeja tai muita lisäosia, joita on myös saatavilla verkkokaupastamme. Tension Lover on yhteensopiva kaikkien Sinful.fi:stä saatavilla olevien Mystim- ja ElectraStim-laitteiden kanssa.

  Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään elektrodeja ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella, ja aloittamaan aina matalimmalla intensiteetillä. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Totuttelun jälkeen elektrodeja voi käyttää esim. klitoriksen, peniksen, välilihan tai anuksen alueen stimulointiin. Niitä voi käyttää myös seksin aikana.

  Tension Loverin kontrolliyksikössä on kaksi ulostuloa/kanavaa, joten voit käyttää useampaa elektrodia samanaikaisesti. Säädät sähköimpulssien tehoa kääntämällä laitteen päällä olevia säätimiä. Laitteen sivussa olevilla painikkeilla säädät puolestaan sähköimpulssien rytmiä (Mode), kestoa (Time), aallon leveyttä (Width) ja taajuutta (Rate). Kontrolliyksikössä on seitsemän esiohjelmoitua ohjelmaa pehmeistä hyvin tehokkaisiin. Siinä on myös iso digitaalinäyttö.

  Mukana tulevia elektrodeja voi käyttää vähintään 10 kertaa, kunhan puhdistat ne huolellisesti kostealla kankaalla käytön jälkeen. Voit myös ostaa lisää elektrodeja verkkokaupastamme. Jos elektrodit eivät enää tartu hyvin, voit käyttää niiden kanssa elektrodien kiinnittämiseen tarkoitettua geeliä, jota on myös saatavilla Sinful.fi:stä.

  Jos haluat käyttää Mystim Tension Loveria muiden valmistajien tuotteiden kanssa, huomioithan liittimien yhteensopivuuden. Tension Loveriin sopivat pyöröliittimet, ja sen piuhoihin voi kytkeä myös 2 mm:n naarasliittimiä. Jos et ole varma jonkin laitteen yhteensopivuudesta kontrolliyksikön kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Tension Lover -setti on valmistettu Saksassa, ja se on tyylikkäästi muotoiltu ja todella korkealaatuinen. Settiin kuuluu digitaalinen kontrolliyksikkö (pyöröliitin), neljä itsekiinnittyvää elektrodia (2 mm:n naarasliittimet), kaksi piuhaa (pyöröliitin/2 mm:n urosliittimet), yksi paristo (9 V), käyttöohje neljällä kielellä ja säilytyslaatikko. Laite on CE-sertifioitu.

  Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia tai olet raskaana. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

  Setistä on myös saatavilla analoginen versio nimellä Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti.

  Tiedot

  KOKO: Kontrolliyksikkö 12 x 7 x 2,5 cm.
  PAINO: 170 g.
  TEHO: 160 Hz.
  PULSSIN LEVEYS: 50-260 mikrosekuntia.
  PULSSIN MUOTO: Epäsymmetrinen, kaksivaiheinen kanttiaalto.
  PARISTOT: 1 x 9 V (mukana).
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 60 minuuttia.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, ranska ja espanja.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *