Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä
 • Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

88,90 €

  Kuvaus

  Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä vie sinut askeleen pitemmälle kiihottavaan ja kinkyyn sähköstimulaation maailmaan. Tämä sähköä johtava penispora sopii hyvin kokeneemmille käyttäjille, joilla on jo aiempaa kokemusta virtsaputken stimulaatiosta.

  Tickleberry Finn stimuloi poramaisella muodollaan, mutta lisäksi voi kytkeä sen sähköseksilaitteeseesi, jonka avulla se välittää sekä kevyitä että voimakkaampia sähköimpulsseja virtsaputkeesi. Voit käyttää sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa osana kuumaa dominanssileikkiä.

  Dilataattori on valmistettu lääketieteellisestä alumiinista, ja voit myös lämmittää tai viilentää sitä ennen käyttöä saadaksesi erityyppistä stimulaatiota. Huomioi myös dilataattorissa oleva musta rantu, sillä sen molemmilla puolilla olevien metalliosien tulee olla kosketuksissa ihoosi samanaikaisesti, jotta voit tuntea sähköimpulssit Tickleberry Finnin kautta.

  Dilataattori on 20 cm pitkä, josta 19 cm on sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan se on 0,8 cm leveimmillään. Dilataattoria voi käyttää sellaisenaan tai kytkettynä erikseen hankittavaan sähköseksilaitteeseen. Jos haluat käyttää sitä sähköseksiin, tarvitset lisäksi esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover tai Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kiillotettu alumiini.
  PITUUS: 20 cm.
  HALKAISIJA: 0,8 cm (leveimmillään).
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti ja adapterin avulla myös muut sähköseksilaitteet.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Tickleberry Finn Sähköinen Virtsaputkikynä

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *