Mystim Twisting Tom Eturauhasstimulaattori Sähköseksiin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Twisting Tom Eturauhasstimulaattori Sähköseksiin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Mystim Twisting Tom Eturauhasstimulaattori Sähköseksiin tarjoaa mahdollisuuden johtaa nautinnollisia sähköimpulsseja suoraan eturauhasellesi. Sitä voi toki käyttää sellaisenaankin, mutta parhaimmillaan se on silloin kun kytket sen erikseen hankittavaan sähköseksisettiin, jolloin pääset kokeilemaan sen sähköä johtavia ominaisuuksia.

  Mystim Twisting Tom on upea, silikoninen eturauhasstimulaattori. Sen muotoilu ja jämäkkä silikonimateriaali takaavat voimakkaan eturauhasstimulaation, mikä on tarpeen jos haluat kokea eturauhasorgasmeja. Sen pinta tuntuu silkkiseltä ja anaaliliukuvoiteen avulla se sujahtaa näppärästi paikalleen.

  Twisting Tomin muotoilu käyttää hyväkseen Mystimin Flex & Stay -rakennetta, eli voit muotoilla sitä mielesi mukaan, jotta se sopii anatomiaasi parhaiten. Sen pohjassa on leveä stopperi, joka pitää sen tukevasti paikallaan käytön aikana. Stopperissa on myös juomuja, jotka hierovat välilihaasi käytön aikana.

  Mystim Twisting Tomin sisään asetettava pituus on 14 cm ja halkaisijaltaan se on 2,5-3,5 cm, joten suosittelemme sitä hieman kokeneemmille käyttäjille. Etene sen kanssa rauhallisesti, sillä se voi välittää myös erittäin voimakkaita sähköimpulsseja kun kytket sen virtalähteeseen.

  Huomioithan, että Twisting Tom on yhteensopiva verkokaupastamme löytyvien Mystim-sähköseksisettien (Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti ja Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti) sekä Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  PITUUS: Sisään asetettavaa 14 cm.
  HALKAISIJA: 2,5-3,5 cm.
  LIITIN (SISÄÄNTULO): 2 mm:n naarasliitin.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Twisting Tom Eturauhasstimulaattori Sähköseksiin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *