Nexus Anal Starter Kit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Nexus Anal Starter Kit

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

48,90 €

  Kuvaus

  Nexus Anal Starter Kit on upea anustappisetti, joka johdattaa käyttäjänsä anaalileikkien nautinnolliseen maailmaan. Setin tapit on muotoiltu ergonomisesti ja ne sopivat sekä miehille että naisille.

  Setissä on kolme erikokoista anustappia, jotka on valmistettu mustasta silikonista ja joita voit käyttää siinä järjestyksessä kuin kokemustasollesi parhaiten sopii. Jos olet ensimmäistä kertaa asialla, suosittelemme aloittamaan pienimmästä ja etenemään pikkuhiljaa kohti suurempia tappeja. Kokeneempi käyttäjä voi toki aloittaa esim. keskikokoisesta tapista.

  Suosittelemme käyttämään tappien kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Käytön jälkeen voit puhdistaa tapit lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Mitat setin anustapeille (stopperia lukuun ottamatta):
  Pieni: 6 cm x 2,24 cm. Keskikokoinen: 7,3 cm x 3 cm. Iso: 8 cm x 3,5 cm. Ovaalinmuotoisten tappien leveys on mitattu leveimmästä kohtaa.

  Huomioithan, että settiin kuuluvista tapeista on olemassa myös vibraattorilliset versiot, jotka löydät verkkokaupastamme nimellä Nexus G-Play Trio Anaalivibraattorisetti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT, PIENI: 2,24 cm x 6 cm (ilman stopperiosaa).
  MITAT, KESKIKOKOINEN: 3 cm x 7,3 cm (ilman stopperiosaa).
  MITAT, ISO: 3,5 cm x 8 cm (ilman stopperiosaa).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Nexus anal starter kit Aivan ihana tuote!! Tälleen peppuseksiin tutustujan unelma. Upea muotoilu ja hyvän tuntuinen tuote. Itse sain tällä ensimmäinen anaalin kautta tulevan orgasmin... Pysyy paikallaan sisällä vaikka ei heti ottaisikaan pois ;) Ei raaski ottaa pois kun tuntuu vaan niiiin hyvältä! Suosittelen!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Nexus Anal Starter Kit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *