Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Nexus

Nexus valmistaa seksileluja pääasiassa anaalistimulaatioon niin miehille, naisille kuin pareillekin, joskin valikoimasta löytyy myös muunlaisia seksileluja. Yhteistä niille kaikille on korkea laatu ja kestävyys. Pehmeästä silikonista valmistetut tuotteet ovat joustavia ja erittäin helppokäyttöisiä.

Nexus - tyylikkäitä, laadukkaita seksileluja anaalinautintoihin

Brittiläistä luksusta

Nyt ei siis ole kyseessä Android-puhelin, vaan tällä kertaa Nexus viittaa huippusuosittuun, ylelliseen brändiin, joka on erikoistunut aivan vartalon toisessa päässä käytettäviin tuotteisiin. Tämä brittiläinen tuotemerkki perustettiin vuonna 2005 tietty tavoite mielessä, nimittäin valmistaa kauniimpia, parempia ja tyylikkäämpiä seksileluja miehille. Perustajat olivat sitä mieltä, ettei miesten seksilelumarkkinoilta löytynyt läheskään samaa valikoiman laajuutta kuin naisille suunnatuista tuotteista, joten tilanne vaati korjausliikettä.

Tuotemerkin suuri läpimurto tapahtui vuonna 2007, vain kaksi vuotta sen perustamisen jälkeen. Ehkä ironisesti sekin liittyi (joskin vain nimensä puolesta) jo valmiiksi tunnettuun brändiin, sillä läpimurtotuotteeksi muodostui Excel-niminen eturauhasstimulaattori. Tämä palkittu eturauhashieroja mullisti markkinat ja toimi yrityksen lähtölaukauksena tähtiin. Sen huikea suosio perustuu sen miehen anatomiaa mukailevaan muotoon, joka saa sen hieroutumaan erinomaisesti eturauhasta vasten. Nykyisin Nexus tunnetaan eräänä maailman suosituimmista anaalileluja valmistavista tuotemerkeistä, jonka palkkalistoilla on mm. omistautunut tiimi suunnittelijoita ja insinöörejä.

Myös naisille

Nexus Vibro oli Lontoosta ponnistavan valmistajan seuraava suosikkituote, joka sekin osoittautui jymymenestykseksi. Vibrossa on suorastaan pesunkestävää scifi-potentiaalia, sillä tässä eturauhasstimulaattorissa on ainutlaatuinen mikrosiru, joka saa sen värisemään viidellä eri asetuksella vieden anaalinautinnot aivan uusiin ulottuvuuksiin. Lisäksi Vibron varsi on varustettu kiihottavilla juomuilla, jotka tuovat oman, stimuloivan lisänsä penetraatioon. Kaiken muun hyvän lisäksi fiksut insinöörit varustivat Vibron stopperin pienellä, pyöreällä metallikuulalla, joka hemmottelee välilihaa samalla kun sauvaosa stimuloi eturauhasta, jolloin luvassa on todella räjähtäviä orgasmeja.

Nexus nautti selvästi suurta suosiota miesten keskuudessa, mutta sen tuotteet löysivät tiensä myös monien anaalileikeistä kiinnostuneiden naisten makuuhuoneisiin ympäri maailman. Tuotteiden laajan kiinnostavuuden voi jäljittää hienostuneeseen patentoidun teknologian käyttöön sekä käytettävyyteen ja kestäviin materiaaleihin, mutta ennen kaikkea tuotteiden käyttäjiin vetoaa brändin esteettinen, ergonominen muotoilu. Se on kerännyt tuotemerkille myös monia naisfaneja, ja heitä varten on sittemmin lanseerattu myös aivan omiakin tuotteita.

Osta Nexus-lelusi tänään

Olitpa sinkku tai suhteessa, jos olet etsimässä seksileluja, joita voit käyttää joko tuhmiin soolonautintoihin tai yhdessä kumppanisi kanssa, kattava valikoimamme on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tarjolla on valtava määrä fantastisia anaaliseikkailuja niin miehille, naisille kuin pareillekin. Miehille voimme suositella mm. Revo Stealth -eturauhasvibraattoria, joka on pidemmälle kehitetty versio suositusta Revo 2 -eturauhashierojasta. Revo Stealth sekä värisee että pyörii, sitä ohjataan langattomalla kaukosäätimellä ja se sopii täydellisesti miehelle, joka fantasioi intensiivisestä eturauhasstimulaatiosta.

Naiselle suosittelemme Nexuksen upeita rabbit-vibraattoreita tai anaalipuolelta keskikokoista G-Play-anaalivibraattoria, joka on valittu voittajaksi monissa testeissä ympäri maailman. Se on pesunkestävä monitoimivibraattori, sillä sitä voi käyttää vaginaalisesti, klitoriksen stimulointiin, nänneille ja välilihan alueelle tai anaalisesti.

Sinfulista löydät laajan valikoiman laadukkaita Nexus-tuotteita sekä valtavasti monia muita anaalileluihin erikoistuneita tuotemerkkejä, kuten Anal Fantasy. Jos valinnan tekeminen osoittautuu vaikeaksi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa autamme mielellämme. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful