Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori
Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori
64,99 €
NEXUS G-Rider

Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori

4.0 (1)
64,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Nexus G-Rider on erilainen eturauhasvibraattori miehille, sillä sitä voi käyttää istualtaan, täysin ilman käsiä. Voit siis stimuloida eturauhastasi keinumalla tai ratsastamalla laitteen päällä. G-Rider stimuloi eturauhasta ja välilihaa yhdellä istumalla, ja sitä voi hyvin käyttää itsetyydytyksen aikana.

G-Rider on ergonomisesti suunniteltu, siinä on viisi eri värinätasoa ja sen pinta on kauttaaltaan pehmeää, laadukasta silikonia.

Parhaan nautinnon saat käyttämällä G-Riderin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Muistathan, ettet käytä silikonipohjaista liukuvoidetta silikonilelujen kanssa.

Käytön jälkeen voit puhdistaa laitteen kankaalla, joka on kostutettu veden ja antibakteerisen saippuan sekoituksella. Parhaan tuloksen saat Nexuksen omalla puhdistussuihkeella. Laite ei ole vesitiivis, joten älä puhdista sitä juoksevalla vedellä.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Ei.
KOKO: 13 cm x 4,2 cm.
VäRINäTASOT: 5 erilaista.
PARISTOT: 1 x AAA (mukana).
KäYTTöOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 10166.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
YKSI PARHAISTA...

Olen siis mies... Omistan tällaisen vibraattorin, ollut käytössäni jo yli 2 vuotta ja voin vakuuttaa, ettei pety, ostaessaan tämän vibran. Menee hyvin paikalleen ja pysyy pepussa, vaikka kävellessä, melkoisen hyvin, kun ottaa huomioon, ettei tämä ole varsinaisesti anaalitappi... Tunne onkin sitten sanoin kuvaamaton, jokaisen onkoettava se itse - tuntuu todella hyvälle. Syitä hyvään istuvuuteen ja mahtavaan tunteeseen, sekä käsittämättömän upeaan orgasmiin, löytyy G-riderin muotoilusta.Hyvän muotoisen varsi-osan lisäksi, erittäin tärkeää on, että jalka-osa on onnistuttu muotoilemaan juuri sellaiseksi, että se hyödyntää hyvin vibraattorinonnistunutta muotoa ja toimivuutta, eli istuma-asennossa käyttö on hyvin miellyttävää. Varoituksen sanakin lienee tarpeen: kannattaa irroittaa tupessaan, vibran sisällämajaileva moottori, tuotteen pesun ajaksi, itseltäni rikkoontui moottori, koska roiskevettä oli päässyt patterikammion kautta elektroniikkaan, joka ohjaavärinä-ohjelmia! Värinän voimakkuus lienee kokemus kohtainen, itselleni värinä oli hieman vähäiseltä tuntuva, joskin hyvin suuntautuva - eturauhaseen. Tuote ei soviuseimmille ns. ensileluksi, kokonsa vuoksi, mutta itse ostin G-riderin ensimmäiseksi eturauhasvibraattoriksi, eikä ole ollut poissa käytöstä, vaikka kokemusta onisommistakin vibroista kertynyt. Suosittelen lämpimästi tuotetta, varmasti hintansa väärti. Tuote hintavertailtu 11.2016 - Sinful oli EDULLISIN internet kauppa, tuotteenhankintaan. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi