Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • NEXUS G-Rider

Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Nexus G-Rider on erilainen eturauhasvibraattori miehille, sillä sitä voi käyttää istualtaan, täysin ilman käsiä. Voit siis stimuloida eturauhastasi keinumalla tai ratsastamalla laitteen päällä. G-Rider stimuloi eturauhasta ja välilihaa yhdellä istumalla, ja sitä voi hyvin käyttää itsetyydytyksen aikana.

  G-Rider on ergonomisesti suunniteltu, siinä on viisi eri värinätasoa ja sen pinta on kauttaaltaan pehmeää, laadukasta silikonia.

  Parhaan nautinnon saat käyttämällä G-Riderin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Muistathan, ettet käytä silikonipohjaista liukuvoidetta silikonilelujen kanssa.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa laitteen kankaalla, joka on kostutettu veden ja antibakteerisen saippuan sekoituksella. Parhaan tuloksen saat Nexuksen omalla puhdistussuihkeella. Laite ei ole vesitiivis, joten älä puhdista sitä juoksevalla vedellä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Ei.
  KOKO: 13 cm x 4,2 cm.
  VäRINäTASOT: 5 erilaista.
  PARISTOT: 1 x AAA (mukana).
  KäYTTöOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  YKSI PARHAISTA... Olen siis mies... Omistan tällaisen vibraattorin, ollut käytössäni jo yli 2 vuotta ja voin vakuuttaa, ettei pety, ostaessaan tämän vibran. Menee hyvin paikalleen ja pysyy pepussa, vaikka kävellessä, melkoisen hyvin, kun ottaa huomioon, ettei tämä ole varsinaisesti anaalitappi... Tunne onkin sitten sanoin kuvaamaton, jokaisen on koettava se itse - tuntuu todella hyvälle. Syitä hyvään istuvuuteen ja mahtavaan tunteeseen, sekä käsittämättömän upeaan orgasmiin, löytyy G-riderin muotoilusta. Hyvän muotoisen varsi-osan lisäksi, erittäin tärkeää on, että jalka-osa on onnistuttu muotoilemaan juuri sellaiseksi, että se hyödyntää hyvin vibraattorin onnistunutta muotoa ja toimivuutta, eli istuma-asennossa käyttö on hyvin miellyttävää. Varoituksen sanakin lienee tarpeen: kannattaa irroittaa tupessaan, vibran sisällä majaileva moottori, tuotteen pesun ajaksi, itseltäni rikkoontui moottori, koska roiskevettä oli päässyt patterikammion kautta elektroniikkaan, joka ohjaa värinä-ohjelmia! Värinän voimakkuus lienee kokemus kohtainen, itselleni värinä oli hieman vähäiseltä tuntuva, joskin hyvin suuntautuva - eturauhaseen. Tuote ei sovi useimmille ns. ensileluksi, kokonsa vuoksi, mutta itse ostin G-riderin ensimmäiseksi eturauhasvibraattoriksi, eikä ole ollut poissa käytöstä, vaikka kokemusta on isommistakin vibroista kertynyt. Suosittelen lämpimästi tuotetta, varmasti hintansa väärti. Tuote hintavertailtu 11.2016 - Sinful oli EDULLISIN internet kauppa, tuotteen hankintaan.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Nexus G-Rider Eturauhasvibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *