njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi
njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi
129,00 €
njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi  1
njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi  2
njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi  3
njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi  4

njoy Pfun Teräksinen Eturauhastappi

4.8 (1)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
129,00 €
Yhteenveto
Kuvaus

njoyn Pfun on teräksinen eturauhastappi, joka on ergonomisesti muotoiltu stimuloimaan eturauhasta mahdollisimman nautinnollisesti.

Ohjaat Pfunia helposti sen kätevällä kahvalla, joka toimii myös stopperina. Voit myös antaa kahvan kumppanisi käsiin, jotta hän voi hieroa eturauhastasi kiihottavasti tapin avulla.

Pfunia voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä upottamalla sen lämpimään tai kylmään veteen, ja se säilyttää halutun lämpötilan pitkään. Kokeilethan sitä ensin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet sen intiimialueille.

Tappi on käsintehty ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja se toimitetaan tyylikkäässä säilytyslaatikossa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Ethän käytä hankausaineita, sillä ne vahingoittavat tapin kaunista, peilikirkasta pintaa. Jos huolehdit tapista hyvin, se palvelee sinua loppuelämäsi ajan.

Tiedot

MATERIAALI: Kirurginteräs.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 8,9 cm.
LEVEYS: < 3,2 cm.
PAINO: 310 g.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 10176.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Sopii KAIKILLE

Nimensä arvoinen, osuu kohdalleen :-) ja tulee todella kauniissa pakkauksessa. Kaikki Njoy-tuotteet ovat täysin täydellisiä ja ne on valmistettu sydämellä ja ajatuksella "nautinnoksi" yksilölle ja pariskunnille, jotka nauttivat kumppaninsa hemmottelusta, voin vain suositella Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi