NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo sopii yhtä hyvin vaginaaliseen ja anaalistimulaatioon, kädet vapaiksi jättäviin soololeikkeihin sekä kiihottaviin parileikkeihin, joten se on varsinainen monitoimipakkaus.

  Sen kaareva varsi takaa parhaan mahdollisen työntökulman, jotta se osuu nautinnollisesti niin G-pisteeseen kuin eturauhaseenkin. Dildo on erittäin aidonkaltainen suonikkaan vartensa, hyvin erottuvan terskansa ja tyvestä löytyvien kivesten ansiosta.

  Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla voit kiinnittää sen sileisiin, koviin pintoihin, jolloin pääset nauttimaan siitä täysin ilman käsiä.

  PVC:stä valmistettu NMC Curved Passion on täysin ftalaatiton. Se on kokonaispituudeltaan 21 cm, josta 17 cm on sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan se on 4 cm leveimmillään.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 21 cm, josta 17 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Loistavan hyvä tekopenis monipuolisiin leikkeihin ja nautiskeluun Mukavan pehmeä ja taipuisa dildo jolla on sopivasti kokoa. Käyrä muoto sopii anaaliseksiin hyvin ja muhkea terska ja varren poimut hierovat nautinnollisesti. Voimakkaan pitävä imukuppi takaa ettei sauva irtoa itsekseen kesken session. Toimii hyvin esim kaakeli seinässä ja tämän tekokullin edessä pyllistää mielellään. Sopii hyvin myös strap on valjaiden kanssa pegging leikkeihin. Monipuolinen ja hyvän hinta laatusuhteen omaava dildo.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Kovaa kyytiä Tältä dildolta saa kovaa kyytiä, sillä vahvan imukupin saa helposti kiinnitettyä esimerkiksi kylpyhuoneen seinään, eikä se irtoa kesken puuhien. Miehenä olen käyttänyt dildoa anaaliseksiin, jolloin sopivasti käyrä pää kutittelee eturauhasta hekumallisesti.

  Materiaali on jämäkkää ja siinä on hieman pistävä ominaistuoksu. Haju kuitenkin lievenee pesukertojen välillä. Muotoilu on itselleni juuri täydellinen: paksuutta ja pituutta löytyy, mutta kohtuullisissa määrin. Erityistä plussaa annan terskan muotoilusta, joka painautuu nautinnollisesti eturauhaseen jokaisella työnnöllä. Varressa on myös sopivissa määrin poimuja.

  Suosittelen tällaista dildoa jokaisen perusseksileluksi. Sitä on helppo käyttää vaikkapa suihkussa tai tuolille asettaen. Erinomainen valinta!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Tykkäsin... ja oli juuri sellainen kuin odotin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Tykkäsin... ja oli juuri sellainen kuin odotin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *