Ovo L1 Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Geishakuulat
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Geishakuulat

Ovo L1 Geishakuulat

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Ovo L1 Geishakuulat tarjoavat sinulle mahdollisuuden harjoittaa lantionpohjan lihaksiasi todella tehokkaasti, sillä voit yhdistellä kuulista itsellesi parhaiten sopivan harjoituspainon, jota voit säätää sitä mukaa kun lihaksistosi vahvistuu. Vahva lantionpohja edesauttaa voimakkaiden orgasmien saamista, estää virtsankarkailua ja tuo lisänautintoa myös kumppanillesi, sillä harjoitusten myötä myös lihastesi hallinta parantuu.

  Ovo L1 -kuulat sopivat kaikenikäisille naisille riippumatta lantionpohjan kunnosta. Pakkaus sisältää kaksi kuulaparia, joista hopeiset ovat painoltaan 44 g ja valintasi mukaan vaaleansiniset tai violetit ovat painoltaan 36 g. Voit asettaa itsellesi parhaiten sopivan yhdistelmän 14 g painavaan joustavaan silikonivyöhön, jolloin lopputulos on joko 86 g, 94 g tai 102 g painavat geishakuulat. Mitä painavampaa yhdistelmää käytät, sitä vaativammaksi harjoittelu muuttuu.

  Kaikissa neljässä kuulassa on sisällä pienempi geishakuula, jonka liike tehostaa harjoitusta entisestään. Liikkuessasi myös kuulien painopiste muuttuu, jolloin lihaksesi tekevät automaattisesti enemmän töitä pitääkseen kuulat sisälläsi.

  Suosittelemme käyttämään kuulien kanssa tipan vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin ne on helpompi asettaa paikalleen.

  Vie kuulat sisällesi, ja jännitä lantionpohjan lihaksiasi niiden ympärillä kolmen sekunnin ajan, ja sitten rentouta ne kolmeksi sekunniksi. Toista harjoitus 10-20 kertaa, ja tee harjoituksia muutaman kerran viikossa. Voit pidentää harjoitusajan pituutta muutamalla sekunnilla sitä mukaa kun lihaksesi vahvistuvat, mutta älä kuitenkaan jännitä lihaksiasi yli 20 sekuntia pitempään kerralla. Harjoitukset voi tehdä makuullaan, istualtaan tai seisaaltaan, lihaskunnostasi riippuen.

  Käytön jälkeen puhdista kuulat lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja vartaloystävällinen muovi.
  HALKAISIJA: Kuula 3,6 cm.
  PITUUS: Yhteensä n. 22,7 cm, josta kaksi kuulaa 9,5 cm.
  SILIKONIVYÖN PAINO: 14 g.
  SINISTEN/VIOLETTIEN KUULIEN PAINO: 36 g/kpl.
  HOPEISTEN KUULIEN PAINO: 44 g/kpl.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Saksa, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Loistava hinta-laatu suhde!!! Mahtava tuote, helppo vaihtaa kuulia ja pitää puhtaana. Miellyttävä käyttää ja juuri sopivan painoinen ja kokoinen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Ovo L1 Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *