Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug Anustappi var 1

Yhteenveto

Jos haluat kokea nautinnollista anaalistimulaatiota pitkällä mutta kapealla anustapilla, Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug on erinomainen valinta.

Anustappi on valmistettu ftalaatittomasta silkinpehmeästä silikonista, joka tuntuu sekä pehmeältä että jämäkältä käytössä. Tapin kaareva muotoilu mahdollistaa eturauhasen stimuloinnin. Sen pohjassa on taivutettu kahva, joka tarjoaa lisästimulaatiota välilihalle ja varmistaa, että tappi pysyy paikallaan eikä lipsahda vahingossa liian syvälle. Tapin aaltoileva muotoilu tuntuu upealta kun viet sen sisällesi.

Käytön jälkeen voit puhdistaa tapin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella varmistaaksesi korkean hygieniatason.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kapea mutta täyttävä
Käyttäjä - 7. mar. 2022
Tässä vasta upea tappi. Kapean muodon ansiosta se pysyy paikoillaan hyvin ja sitä voi pitää yhtäjaksoisesti todellakin pitkiä aikoja ilman epämukavuutta. Tappi on melko ohut, mutta sen kärkiosat stimuloivat hyvin syvältä asti. Tappi on jämäkkä, se ei anna juuri ollenkaan periksi, mutta se on taipuisa kahvasta. Kun tapin painaa ihan pohjaan asti esim. kädellä tai istumalla sen päälle, se stimuloi todella voimakkaasti ja kiihottavasti eturauhasta. Materiaali ei ole kaikista korkealaatuisinta, leikkien jälkeen siihen tarttuu hajuja, jos suoli ei ole riittävän puhdas. Pesemälläkään hajut eivät meinaa irrota. Tappi on muuten helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois. Kaikenkaikkiaan toimiva lelu, Suosittelen!
Ihana
Peppu - 11. jul. 2020
Tämä on juuri se juttu. Henkilökohtaisesti se osuu kohdalleen. Voin lämpimästi suositella.... Bonus on, että se pysyy sisällä, ja voit istua alas se "piilotettuna".
0
Paras tappi
Rune Hegland - 27. jul. 2021
Minulla on monia tappeja, mutta tämä on yksi parhaista. Se pysyy paikoillaan muodon ansiosta. Minulla on ollut ongelmia muiden kanssa, jotka joko lipsahtavat sisään tai lipsahtavat ulos. Se on helppo asettaa sisään ja voin pitää sen sisälläni monta tuntia!
0
Uusi suosikkipistokkeeni
Anonymous - 2. dec. 2022
Yksi ongelma, joka minulla on ollut muiden pistokkeiden kanssa, on se, että pistokkeen pää on tehnyt niistä epämukavia käyttää pitkiä aikoja. Tämän pistokkeen kanssa minulla ei kuitenkaan ole tällaisia ongelmia. Se menee myös melko pitkälle, mikä oli aluksi yllättävää, mutta päädyin pitämään siitä melko paljon.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistavassa kunnossa. Se oli kuntosalilla ja se on edelleen siellä. Ainoa haittapuoli on se, että sitä on vaikea asettaa ilman runsasta liukumista. Saattaa kuivua peräaukon ympärillä asettamisen jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful