Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Anal Fantasy Pumpattava Silikoninen Anustappi var 1

Yhteenveto

Anal Fantasy Pumpattava Silikoninen Anustappi on erinomainen valinta, jos kaipaat todella täyttävää anaalistimulaatiota. Anustappi on helppo pumpata suuremmaksi mukana tulevalla käsipumpulla. Sen saa myös tyhjennettyä nopeasti painamalla pumpussa olevaa venttiiliä.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta tapin kanssa, jolloin sen sisään asettaminen helpottuu.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pumpattava anustappi
Kai - 13. may. 2022
Laite toimii, mutta liimaus näköjään pettää. Eli alkaa vuotamaan.
Heti rikki
Pettynyt - 3. may. 2021
Hankala saada sisään, mutta tuntui ihanan täyttävältä sisään päästyään. Mutta laadussa on vielä haettavaa, sillä tuote hajosi vain kahden käyttökerran jälkeen eikä sen jälkeen enää pitänyt ilmaa sisällään. En suosittele haaskaamaan tähän rahaa
Ihanan täyttävä ja pehmeä!
bootyboiiii - 22. mar. 2021
Ostin tuotteen jo noin 3 vuotta sitten ja se ehti olla minulla aktiivisessa käytössä noin 2 vuotta. Aluksi tuotteen asettaminen sisään tuntui hankalalta (tämä oli ensimmäinen pumpattava tappini), mutta muutaman kerran jälkeen sisään asettaminen kävi jo helposti. Tuotteen materiaali on ihanan pehmeä. Mielestäni esimerkiksi Mister B:n pumpattavaan anustappiin verrattuna tämän tapin materiaali on mieluisampi juuri sen pehmeyden takia. Mister B:n tappi puolestaan on jämäkämpi. Tapin saa pumpattua ihanan suureksi ja se on todella täyttävä! Stoppari oli kuitenkin ehkä hieman liian pieni, minkä takia tuote toisinaan meinasi luiskahtaa kokonaan sisälle. Ostaessani tuotteen, sen kuvauksessa luki vielä että tuote on vedenkestävä, ja että tuotetta pystyy käyttämään esimerkiksi suihkussa. Tämä piti suurimmalta osin paikkansa. Minulla tämä oli suihkutiloissa mukana useana päivänä viikossa (monen vuoden ajan), mikä johti lopulta siihen, että tapin tyhjentämiseen käytettävä venttiili alkoi hieman reistailemaan. Ilmeisesti venttiiliin kertyi kalkkia tai muuta vastaavaa. Lopulta tuote hajosi – yli kahden vuoden aktiivisen käytön jälkeen – siihen, että stopparissa oleva sauma petti, ja ilmat pääsivät vuotamaan tapista ulos. Ilmeisesti pumppasin sen vähän liian suureksi... hups
Laajenee...
Jelly - 24. jul. 2017
Erittäin miellyttävä pintainen tappi laajenee riittävästi pumppu ja venttiili toimii hyvin miinuksena "stoppari hiemen liian pieni ja löysä" meinaa luiskahtaa sisälle koko homma
pohja on aivan liian heikko!
ian - 25. apr. 2018
pohja on liian heikko ja onnistuin vetämään tapin kokonaan kehon sisään ensimmäisellä yrittämällä - se on erittäin epämiellyttävää! Ei voi suositella!
0
Hyvä mutta hmm.
MD - 23. dec. 2015
Tuote toimii kuten pitääkin. Se voidaan pumpata haluttuun kokoon ja se tuntuu myös todella hyvältä, mutta tuotteessa oleva pohja/tulppa on (mielestäni) hieman liian pieni ja liian helposti joustava. Seurauksena on, että kun sitä pumppaa, saattaa hieman pelätä, että pohja/tulppa saattaa nousta... (ainakin siltä tuntuu). Se on hieman nyrpeää ettei voi hyödyntää sitä tosiasiaa, että sitä voi täyttää paljon. Voi kuitenkin itse pitää sitä hieman ulkona ja sitten se toimii todella hyvin, mutta se olisi ollut plussaa, jos sillä olisi ollut suurempi/vahvempi pohja. Toisaalta se on erittäin helppokäyttöinen, koska pumppu ja venttiili toimivat todella hyvin. Ja mukava mukana tulevien pienten juttujen kanssa, jotta pääsee alkuun kunnolla. Muuten erittäin tyytyväinen, koska se tuntuu hyvältä: D
0
Älä osta!
Anonymous - 11. nov. 2021
Perussuunnitelma on väärä! Ei jäykkää tukea ja yksinkertaisesti liimattu, se ei voi pitää! Ei tarvitse olla käynyt insinöörikoulua tajutakseen tämän... Poistetaan tietysti luettelosta!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Suunnittelu tarkistettava!
Anonymous - 11. nov. 2021
Ensimmäisessä saamassamme laitteessa oli vuoto ensimmäisellä käyttökerralla. Huolto-osasto lähetti meille toisen, ja sama ongelma ilmeni ensimmäisellä käyttökerralla. Tuotteen suunnittelua on tarkistettava, sillä se, että tulpan pohja on liimattu, ei voi olla luotettava, kun otetaan huomioon ilmanpaine.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Täydellinen niille, jotka ovat uteliaita
Anonymous - 9. mar. 2022
Materiaali on erittäin miellyttävää ja laatu on erittäin hyvä. Pistokkeen pohja on hieman kyseenalainen. Pistokkeen pohjassa oleva kehys/pohja voi olla pelottavaa antaa periksi ja liukua koko matkan peppuun, jos et ole varovainen ja puhallat sen liikaa (tapahtui hyvin koulutetun leikkikumppanin kanssa). Mutta vaginaalisesti se voi toimia erittäin hyvin, jos pohja ei ole niin kova, että se antaa hieman periksi. Itse tulppa on hyvin pehmeä, joten sitä on hieman vaikea saada sisään anaalisesti, siinä on oltava hieman ilmaa. Vaginaalisesti se ei ollut ongelma. Kun se on paikallaan, pumppu ja lelu ovat erittäin helppokäyttöisiä, voit helposti hallita, kuinka paljon se on täytetty, ja helppo kääntää ruuvia ilmaa vapauttaa uudelleen. Joten se on täysin hieno, jos et tiedä, onko puhallettava pyllypistoke jotain, mitä haluaisit, tai jos haluat vain kokeilla yhtä näistä leluista. Mikä oli syy, miksi ostin sen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Käytä sen sijaan muutama ylimääräinen dollari parempaan, virheettömään kuvaukseen...
Anonymous - 11. sep. 2017
Negatiivinen : Tässä on sauma/liitos, joka menee koko pistokkeen läpi. Tämä sauma tekee mahdottomaksi käyttää sitä ilman kondomia. Kuvauksessa ei myöskään mainita, että se on ydintymätön. Tämä tarkoittaa, että vain ilma pitää sen pystyssä, mikä tekee sen asettamisesta hieman vaikeaa. Positiivinen: Itse silikoni on hyvää materiaalia. Ei epämiellyttävää hajua. Helppo pitää puhtaana. Erittäin hyvä muotoilu.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Anal Fantasy Pumpattava Silikoninen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful