TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Automatic Stroker Multispeed Masturbaattori var 1

Automatic Stroker Multispeed Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Automatic Stroker Multispeed Masturbaattori tarjoaa hieman erilaisen itsetyydytyskokemuksen, sillä tämä kiihottava ja pehmeä, emätintä muistuttava holkki värisee intensiivisesti ja liikkuu edestakaisin peniksesi ympärillä.

Silikonista valmistetun holkin sisäpuoli on nystyröity, jotta se stimuloi penistä mahdollisimman voimakkaasti. Käyttäessäsi sitä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa se tuntuu uskomattoman luonnolliselta.

Automatic Strokerissa on sisäänrakennettu vibraattoritoiminto. Voit ohjata vibraattorin värinää mukana tulevalla kaukosäätimellä, jolla saat holkin sisäpuolen myös liikkumaan edestakaisin peniksesi ympärillä. Voit käyttää värinää ja edestakaista liikettä samanaikaisesti tai erikseen, jolloin saat juuri sellaista stimulaatiota, joka tuntuu sinusta parhaalta.

Automatic Stroker tekee kaiken työn puolestasi, joten sinun ei tarvitse muuta kuin säätää sen herkullista stimulaatiota kaukosäätimen kahdella pyörösäätimellä.

Puhdista Automatic Stroker lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen. Koska holkki on valmistettu silikonista, käytä sen kanssa vain vesipohjaista liukuvoidetta.

Kaukosäädin toimii 4 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Laitteen valmistaja suosittelee, että otat paristot ulos aina käyttökertojen välillä, jotta niiden varaus säilyy pitempään.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful