Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Baseks Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi var 1

Baseks Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vie anaaliseikkailusi seuraavalle tasolle tuhman Baseks Kauko-ohjattavan Värisevän Anustapin avulla.

Tässä hoikassa tapissa on pyöristetty pää, joka tekee sisään asettamisesta helppoa. Nyörillä varustettu leveä pohja huolehtii leikkien turvallisuudesta.

Peräti 10 erilaista värinäasetusta mahdollistavat monenlaiset leikit. Säädät asetuksia helposti johdottoman kaukosäätimen avulla.

Tappi on täydellinen tapa tuoda lisämaustetta tuhmiin soolonautintoihisi. Voit myös ilahduttaa sillä kumppaniasi antamalla kaukosäätimen (ja sen mukana nautintosi) hänen käsiinsä.

Tappi on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla. Sen sisään asetettava pituus on 9 cm ja halkaisijaltaan se on 3 cm. Pakkauksen mukana saat paristot sekä tappiin että kaukosäätimeen.

HUOM: Suosittelemme ottamaan paristot ulos sekä tapista että kaukosäätimestä käyttökertojen välillä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paristosyöppö
JJ - 26. apr. 2020
Paristot purkaantuivat tyhjäksi heti jos ei käytön jälkeen poistanut lelusta. Pettymys.
Pienen puoleinen
Kris - 8. oct. 2020
Laatu on hintaan nähden hyvä, mutta olisin tarvinnut numeroa isomman. Valmistautuu todennäköisesti nopeasti seuraavaan. Paristot on irrotettava tapista, muuten ne eivät kestä kauan
0
Ihana tuote
Tyytyväinen asiakas - 14. sep. 2020
Kun tuote saapui, siinä oli ongelmia, mutta ne olivat todella nopeita ja hyviä vastaamaan ja ratkaisemaan ongelman, ja minulla oli jo 24 tunnin sisällä tuote, joka sitten toimi. Itse tappi on mukava ja erittäin kiva, värinät eivät ole kovin voimakkaat, mutta se ei tee paljon
0
Oikea koko useimmille pariskunnille
Mikkel - 23. apr. 2020
Olin hyvin yllättynyt siitä, kuinka hyvä se todella on pelkkänä anustappina. Värinä ei ole aivan yhtä hyvä kuin muissa tuotteissa, mutta koska tappi on niin hyvä etukäteen, se ei haittaa niin paljon. Toimii hyvin leluparina, mutta naisen ja miehen on myös helppo käyttää yksin. Huomaa kuitenkin, että paristot voivat kulua loppuun hyvin nopeasti, jos ei irrota niitä tapista käytön jälkeen.
0
Hyvä tappi
Pariskunnat - 26. jan. 2020
Todella hyvää ja mukavaa materiaalia, ehdottomasti voittaja värinällä
0
Erittäin myönteinen mielipide
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan kaikki on hyvin! Minulle toimitettiin nopeasti ja saamieni tuotteiden laatu oli erittäin korkea. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja hinta on ennenkuulumaton!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Hyvä idea, mutta syö akkua kuin hullu.
Anonymous - 13. mar. 2024
Odotin todella innolla tämän tuotteen testaamista, mutta yhden käyttökerran jälkeen akun kapasiteetti oli lopussa. Aluksi ajattelin, että tuotteessa oli jotain vikaa, mutta pariston vaihdon jälkeen se toimi jälleen - vain yhden yön ajan. Joten se tulee olemaan kallista hupia, jos joudut vaihtamaan paristot joka ikinen yö, joten valitettavasti tämä tulee olemaan pettymys minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.no
OK mutta hieman pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensimmäinen käyttökerta oli loistava, mutta toisella käyttökerralla paristot olivat tyhjät...hieman pettymys, kun sitä ei ole käytetty pitkään aikaan ensinnäkään...suosittelen, että paristot poistetaan sekä pistokkeesta että kaukosäätimestä...
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei kestä tarpeeksi kauan...
Anonymous - 9. feb. 2020
Värähtelee ihan hyvin, mutta paristokierroksen kapasiteetti ei kestä edes esileikkiä, edes Duracellilla ei ollut nuppi kiiltoa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Turha
Anonymous - 13. mar. 2024
- Paristot maksavat yhtä paljon kuin itse tuote. - Toimitetut paristot olivat tyhjiä - Uudet paristot tyhjenivät noin 2 minuutin kuluttua. Ei suositella! Menivät suoraan roskiin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful