Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Boosty Anustappi var 1

Yhteenveto

Fun Factory Boosty on stimuloiva anustappi hieman kokeneemmille käyttäjille. Jos olet aloittelija, suosittelemme sen sijaan Fun Factoryn Bootie-tappia, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme.

Tavallisista anustapeista poiketen Boostyn kärjessä on pallomaisia ulokkeita, jotka antavat sinulle lisänautintoa.

Boosty on mukava käyttää – sekä naisille että miehille. Sen silikoninen päällyste tekee siitä pehmeän ja joustavan käytössä.

Tapissa on käytännöllinen pieni jalka, joka toimii stopperina ja varmistaa, ettei tappi lipsahda liian syvälle. Boosty sopii hyvin myös yhdynnän aikana käytettäväksi.

Muista käyttää laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Boostyn kanssa. Suosittelemme Fun Factoryn omaa Toyfluid-liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Eturauhasorgasmin aloittelijana minun on sanottava, että tämä on melko suuri ja voi kestää jonkin aikaa nousta. Se pysyy kuitenkin paikallaan ilman, että tuntuu siltä, että se putoaa ulos. Mutta se antaa ehdottomasti halutun tuloksen, kun tulet, koska siitä tulee paljon voimakkaampi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä ostos
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos pidät Fun Factoryn Bootiesta ja haluat kokeilla jotain isompaa, suosittelen lämpimästi tätä tuotetta. Voidaan käyttää pitkään.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Uteliaisuus on testi...
Anonymous - 3. jun. 2014
Olimme oikeastaan vain uteliaita kokeilemaan, mutta tietämyksemme perusteella päätimme kokeilla sitä. Itse asiassa päädymme luultavasti vielä yhteen, joten meillä kummallakin on yksi samaan aikaan. Keskinäinen hyvinvointi on helpompaa ja loogisempaa näin. Tuote vastaa kuvausta ja odotuksia, kun sitä käytetään järkevästi/harkitusti/huolellisesti/huolellisesti. Joten se on luultavasti vain kyllä/ei-päätös. Puhutaan siis hyvästä arjesta... Tyytyväiset asiakkaat.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
prefekti
Anonymous - 13. mar. 2024
Helppo käyttää. Toimii erittäin hyvin. Mukava materiaali. Vastaa ehdottomasti odotuksiani. Olen kokeillut muita tyyppejä, mutta tämä on ylivoimaisesti paras. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Boosty Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful